Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Dziewicza cola... :> Ostatnio pijam 3Cytryny od Zbyszka... Czasami ma sie ochotę pić dalej, pijesz i musisz dalej bo Cie nie zaspokaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Nie pijcie tylko napojów z helleny :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Nie pijcie tylko napojów z helleny :mur: dlaczego ? oranzada biala i czerwona jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Bo jak były mrozy to tylko tej firmy napoje nie zamarzły :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Bo jak były mrozy to tylko tej firmy napoje nie zamarzły :P Moze to barwione petrygo bylo :) z chlodnicy kto sposcil :lol2: A moze plyn hamulcowy <_< :lol2: Edytowane 27 Lutego 2007 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Odkopuję trupa, czas na archeologię. Wróciło Frugo na rynek - jak wrażenia? Piłem czarne i nic specjalnego, tamte sprzed lat było dużo lepsze i bardziej wyraziste smakowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 E tam Frugo - Jack Daniels z Cola w puszce... to jest cos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Frugo jak Frugo - IMO OK. Dobrze sobie przypomnieć smaki dzieciństwa. Tylko, że to ciemne, nie jest tym czarnym, które weszło razem z białym. A z tych gazowanych zdecydowanie wolę produkty PepsiCo niż Coca-Coli (zwłaszcza Pepsi Max). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 E tam Frugo - Jack Daniels z Cola w puszce... to jest cos ;] Eeee tam, jak sam sobie zrobisz Jacka Danielsa z Colą to jest dużo lepszy : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mowimy o napojach a nie 15% drinkach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jaka cena tego Jacka ? Musze w koncu to cudo spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 kolo 7-8zl W zaleznosci gdzie dorwiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak dla mnie Frugo miazga. Jakoś nie zwróciłem uwagi żeby bardzo odstawało, ale może to kwestia czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jonathan - Co jak co, ale ten Jack Daniels z colą jest tak paskudny, że łoooo czizys. Frugo - Owszem, to nie jest to samo co dawniej, nawet te przywożone z zagranicy. Nie wiem co tak ludziom odbiło na jego punkcie, ale chyba tylko napis "frugo"... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zigfrid Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Foodcare już w tym roku dzięki FRUGO świetnie zarobi, nawet nie spodziewali się jak dużo może znaczyć taka marka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Frugo - fakt czarne jest beznadziejne ( ale czego w tych czasach się spodziewać ). Jak dla mnie tylko i wyłącznie ZIELONE jest coś warte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Lajtowy ( naturalny ) energy drink Lucozade pijam prawie codziennie od ponad 6 lat , takie lajtowe uzaleznienie ;) polecam smak Orange Lucozade Energy | Lucozade Sport Shop 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie znacie się. Jack wymiata! :-D U mnie 7.5zł. A Frugo nie miałem jeszcze okazji, w końcu dorwę na pewno. To Lucozade coś daje? Znaczy, energy? Edit, po co ja pytam jak tego w PL nie znajde :D Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Frugo jest dobre, mi przypomniał stare czasy i smaki akurat pasują. A czarne jest nie dobre ale to nie jest to samo Frugo czarne co wyszło razem z białym w latach '90 tylko po prostu Frugo czarne o smaku owoców leśnych czy czego tam :D Także to nie to samo, może później wyjdzie to stare, dobre, czarne Frugo razem z białym (które jest niby w planach i swoją drogą było najlepsze kiedyś wg mnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Dzisiaj idę sobie do osiedlowego sklepiku po picie, patrzę a tu FRUGO !! Parę miesięcy temu jeszcze wspominałem stare reklamy FRUGO, flashowe "ściemy" itd. To było coś. Pomyślałem sobie, że fajnie by było się jeszcze kiedyś napić świeżego frugo. No i proszę. Leżą i chłodzą się w lodówce, nie mogę sie doczekać jak spróbuję. Ciekawe czy będzie podobna kampania reklamowa jak w latach 90-tych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Odkopuję trupa, czas na archeologię. Wróciło Frugo na rynek - jak wrażenia? Piłem czarne i nic specjalnego, tamte sprzed lat było dużo lepsze i bardziej wyraziste smakowo. Czarne smakuje jak przed laty. Zielone to nie mój typ. Czekam jeszcze na różowe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Pomarańczowe rewelacja. Zielone też niczego sobie ;) Pycha. Od dzisiaj będzie to mój napój nr.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 A ja nigdzie nie mogę dostać, nawet w dobrych marketach... Ktoś ma jakieś sprawdzone miejsca, gdzie można kupić Frugo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Saloniki Kolporter. W markecie się jeszcze nie spotkałem. A tak to w dobrych monopolach... przynajmniej u mnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Skoro w moim osiedlowym garażu 15 sek. drogi pieszo od bloku jest to powinien być wszędzie :P Albo trzeba poczekać jeszcze trochę jak się upowszechni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 W Tesco czasem jest, w Polo Markecie jakiś czas temu kupowałem (dzisiaj byłem, ale nie było), no i w Netto ostatnio też było. A tak w mniejszych sklepach i kioskach można dostać, ale podobnie jak w marketach szybko idzie. Popyt jest ogromny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Mi najbardziej podchodzi zielone. Imo ideał do drinków ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 FRUGO mocne czarne - przyzwoite. Z dzieciństwa najlepiej kojarzę zielony więc wkrótce nieomieszkam wypróbować. WIem, że późno piszę ale dopiero się pojawiło w mojej mieścinie w Biedronce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Musze kiedyś spróbować tego nowego frugo, nie było jeszcze okazji :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Z dobrej lodówki świetne :plom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...