merlin Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Obudowa firmy Faxconn http://www.yoy.pl/obudowy/foxconn/foxconn%...black/opis.html oto link.Ktoś może ma ten model, jaki tam jest zasilacz, czy wart uwagi.No i oczywiślie stylistyka podoba wam się.Fakt trochę mało kieszeni 5.25. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 To są chyba całkiem niezłe obudowy (coś kiedyś słyszałem, ze Foxconn robi zasiłki na licencji Fortrona....). Ja bym chyba jednak jakąś większą wziął (są tam takie fajne ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Ten Foxconn to mi tak klasa odpowiada Codegenowi, ja bym wzial na twoim miejscu jakas inna bude. Jak nie masz Cashu to kup sobie Tracer-a jakiegos, moim zdaniem duzo lepsza jakosc wykonania. TRACER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Nie, no jak już to Modecoma, bo Tracer...... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Tracer nie jest zly. Sczegolnie za te pieniadze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Z tego co wiem niejednokrotnie w produkci jest tak ze firma moze miec podpisana umowe z 2 firmami i montuja rozne zasilacze takie jakie moga a co do Codegenów mam protest bo sa ble i juz 2 mi sie spalily... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Mam właśnie tę obudowę. Jej podstawową wadą jest gigantyczna szerokość w porównaniu ze zwykłymi. Co do miejsc 5,25 to to wybrzuszenie też jest takim miejscem (razem 3). Zasilacz 350W - zupełnie bezgłośny :lol: . Pozytywem jest możliwość otwierania bez śrubokręta - ma specjalne śrubki. Reasumując - całkiem niezły sprzęt, choć nie wchodi mi za biurko :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Mam właśnie tę obudowę. Jej podstawową wadą jest gigantyczna szerokość w porównaniu ze zwykłymi.hmmmm ... po : 1. w specyfikacji (link powyżej) jest napisane - szerokość 20 cm ... to "gigantyczna szerokość" ? czy te 20 cm to wewnątrz, a na zewnątrz więcej ? 2. duża szerokość to dla niektórych (np. dla mnie ;) ) zaleta ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 brzydka, szeroka i niezbyt dobrze wykonana z tego co widzialem - kup lepiej Tracerka bude + zasilka jaka dobra albo najlepiej sprawdzonego Enlight'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Mam właśnie tę obudowę. Jej podstawową wadą jest gigantyczna szerokość w porównaniu ze zwykłymi. hmmmm ... po : 1. w specyfikacji (link powyżej) jest napisane - szerokość 20 cm ... to "gigantyczna szerokość" ? czy te 20 cm to wewnątrz, a na zewnątrz więcej ? 2. duża szerokość to dla niektórych (np. dla mnie ;) ) zaleta ... Chodzi o to, że ona w środku jest standardowa - jej szerokość wynika z plastikowych nakładek na blachy, które maję po 1.5 cm w każdą stronę (w najcieńszym miejscu :lol: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...