fipa Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Wszystko dlatego, ze mieszka niedaleko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 sgj, kocham jak mnie poprawiasz.. ;] :* Temat sie Testowy zrobił.. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Troszkę luzu nie zaszkodzi... ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 zara przyjdzie Zavader i bedzie closed//zav//pwned//muhahaha :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Może tak mała rewolucja na testowym? ;-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Może tak mała rewolucja na testowym? ;-P ok, ale ty pierwszy :P 3d1t: idem do szkoły sie óczyć niach niach niach :D Edytowane 13 Marca 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Z nim jest mniejszy problem. Wystarczył by ban na *.lubin.dialog.net.pl Lisek też miał swego czasu takie pomysły :) ale co wtedt by zrobił biedny clooney, który jest prawie od początku ............. zgroza..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Ja jestem tu krótko testowego nie uświadczyłem :-| Ale ostatnio to temat na kącik filmowy razem z pomysłem Grahama że może zostać modem :lol2: tego subforum jak ono powstanie Edytowane 13 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Btw. Jak jest na forum ban na *.neoplus.adsl.tpnet.pl to można dawać exempty tak jak na IRC? :> Tylko wtedy moderacja by miała sporo roboty jakby każdy normalny podawał rano. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Lisek też miał swego czasu takie pomysły :) ale co wtedt by zrobił biedny clooney, który jest prawie od początku ............. zgroza..... Włączyłby kambodżańskie proxy? :> Edit: jeden z tematów Grahama, o ile mnie pamięć nie myli :D http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=25959 Edytowane 13 Marca 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 MEFY moje MEFY! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 http://web.archive.org/web/20020922015737/...orum.purepc.pl/ ? [; That`s what I`m talking about :] Genialne ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) a dlamnie tu sie spodobalo liczenie tego seti.. no i oczywiscie BLURP!! :lol: taka mala roznica: kiedys Nasi użytkownicy napisali 107465 wiadomości Mamy 2153 zarejestrowanych użytkowników <wtedy jeszcze oficjalnie mnie bylo> :) teraz Nasi użytkownicy napisali 1 919 098 postów Mamy 56 810 zarejestrowanych użytkowników Edytowane 13 Marca 2006 przez XwA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 a dlamnie tu sie spodobalo liczenie tego seti.. Teraz raptem 9 z ponad 300 osób liczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Włączyłby kambodżańskie proxy? :> Edit: jeden z tematów Grahama, o ile mnie pamięć nie myli :D http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=25959 Poezja, czlowiek ma wyobraźnie ;] Hhehe 5 glowic nuklearnych zostalo wystrzelonych w kierunku Polski... buheheh, nie wiedzialem ze Graham ma tak bogata przeszlosc ;] No ale topic "genialny" Pamietam jeszcze ze w dziale o serwisie i forum - byl genialny topic zalozony przez berkuta - i komentarze jakie sie pojawily pozniej :lol2: :lol2: :lol2: ;] Tu cytacik: Jestescie brzydcy i niefajni. Malo mlodziezowi, za malo jezzy i cool... Nie wiem jak ja zylem tylko ja jestem mega super jo ziomkiem ktory ma racje i jest jedyny w swoim rodzaju, same wasze istnienie obraza mnie, wstydzcie sie ... oczywiscie teraznikt mnie nie zrozumie i bedziecie mi jezdzic, ale tak naprawde to tylko kwestia tego ze jestescie tacy niefajni.... sloma, SLOMA z butow wystaje, prymitywyzm, do garow i lopat bo ja wam jeden tak rozkazuje, sluchac sie mnie bo ja wiem lepiej i zawsze mam racje i te wasze smieszne poglady imiona nicki i co piszecie, to wszystko jest tylko wasza bezpodstawna walka o utrzymanie sie nad blotem ktore tworzycie wszystko, kazdy element waszej materii, cielesnosci i duszy mnie obraza, drazni i sprawia ze chce mi sie zygac, odejdzie precz z mojego swiata, tlenu nie marnujcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Fajna tez byla klutnia na "O serwisie i o forum" zakonczona rekordem forum. 7 banow w 1 minute Mistrzuniu Andriu A potem zapanowal spokoj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 plumblurp :blurp: Poczytajcie sobie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=71545&hl=blurp http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=66504&hl=blurp http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=59976&hl=plum :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 A sie przypieprze :P klutnia kłótnia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Wlep mi 10% :P Byly tez mniej przyjemne jazdy. Odejscie calej moderacji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Fajna tez byla klutnia na "O serwisie i o forum" zakonczona rekordem forum. 7 banow w 1 minute Mistrzuniu Andriu A potem zapanowal spokoj :P jonathan popracuj troszke nad ortografia... bo czasem wstyd ;] :lol: :plum: Nie robcie wiochy chopy ;] berkut pozostaje dla mnie niedoscignionym wzorcem - abstarakcji ponad ludzkiej ;] Jeszcze czegos poszukam - ale widze ze same cukiereczki sa w o serwisie i forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Narazie probuje dojsc do siebie. Zapalenie pluc robi swoje, a jeszcze od 9 nawijam tylko po angielsku i po wlosku. Inna rzecz ze za bardzo sie spiesze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Byly tez mniej przyjemne jazdy. Odejscie calej moderacji :P jonathan no wlasnie, wczoraj szukajac innego tematu natrafilem na ten topic... Ale ostatecznie nikt tam nie wyjasnil co bylo przyczyna masowej rezygnacji. A co nią było ? Napisz jezeli to nie tajemnica ;] No ja piszac - tez nie ukrywam - zdarzaja mi sie byki - nie ma Sikora wiec mozna sobie pozwolic ;] hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 jonathan no wlasnie, wczoraj szukajac innego tematu natrafilem na ten topic... Ale ostatecznie nikt tam nie wyjasnil co bylo przyczyna masowej rezygnacji. A co nią było ? Napisz jezeli to nie tajemnica ;] Może lepiej będzie, jak to nadal zostanie tajemnicą. ;) Różnica pogladów na pewne sprawy, to była przyczyna. W szczegóły nie chcę wchodzić, bo i po co. ;) Szkoda tylko znakomitych moderatorów, takich jak chociażby reed i Miope. :cry: No ja piszac - tez nie ukrywam - zdarzaja mi sie byki - nie ma Sikora wiec mozna sobie pozwolic ;] hehe :lol: Sikora nie ma, ja już modem nie jestem więc można szaleć. ;) Poszukaj lepiej postów jonasa. :D Co do wydarzeń - skończyła się tyrania moderatora Crosisa, trwająca ponad rok (około 15 miesięcy). :lol: ;) Poza tym testowe ale te na poziomie, wcześniejsze. No i ataki tweakCrew, w ogóle cała ta afera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Graham to miał pomysł z tymi 5 głowicami nuklearnymi, skąd on wziął ten pomysł <_< BTW: Crosis szkoda, że juz modem nie jesteś. Zastanawiam się tylko dla czego?? Jak powody osobiste to oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) :plum: vs :blurp: musiało być ciekawe, aczkolwiek męczące A co to jest Tweak.pl Faker Team (czy coś takiego)? EDIT: Crosis, jak byłeś modem, dostałem od Ciebie procenty, ale chyba słusznie (za bardzo jechałem po Kaczyńskim) Edytowane 13 Marca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 :plum: vs :blurp: musiało być ciekawe, aczkolwiek męczące A co to jest Tweak.pl Faker Team (czy coś takiego)? EDIT: Crosis, jak byłeś modem, dostałem od Ciebie procenty, ale chyba słusznie (za bardzo jechałem po Kaczyńskim) Jak za Kaczyńskiego dał ci procenty to się nie dziwie że już nie jest moderatorem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Pewnie prawdy dlaczego Crosis odszedł nigdy sie nie dowiemy... ;] Archiwum EKS normalnie ;] Edytowane 13 Marca 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Moze znudzily mu sie "milutkie" PMki od userow :P A moze nie ma czasu na sleczenie i czytanie wszystkich tematow. Graham to miał pomysł z tymi 5 głowicami nuklearnymi, skąd on wziął ten pomysł <_< BTW: Crosis szkoda, że juz modem nie jesteś. Zastanawiam się tylko dla czego?? Jak powody osobiste to oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Pewnie prawdy dlaczego Crosis odszedł nigdy sie nie dowiemy... ;] Archiwum EKS normalnie ;]Grzechu Ciebie to bym nazwał post fuckerem miesiąca, może nawet roku :lol: No, ale ja już w kompetencje moderatorów nie wchodzę, bo to dobrzy ludzie są (a wazelinka cieknie :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Dobrzy ale hetero :P Co do odejscia to powiedzmy ze byly to male spory na gorze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...