Niemiec Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 oooooOOOOOOOOOOOOOO Kubus zyje :D wiewiory wiewiorami, a moj Intel to temat na prace dyplomowa mlodszych pokoln :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 oooooOOOOOOOOOOOOOO Kubus zyje :D Co Ty, to tylko duch w maszynie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) a pamietacie czat tweakowy ?? (rok 2002) czasem dzialal czasem nie... siedzialy niezle osobliwosci - nawet siostra Berkuta byla hehe, Rumulator i jego wojny slowne, ogolnie czasem jaja nieprzecietne byly Edytowane 25 Marca 2006 przez kamien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) stan Kolegi HAJSa na zlocie w dziwnowie ;] dobrze ze kolega X nie stracil rownowagi i nie usiadl mu na twarzy swoim golym tylkiem ;] Cze źą, co tu robisz? Nie kminie, przecież bana miałes.. fipa Mialem 14 dni PZP Edytowane 27 Marca 2006 przez on23warszawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 a pamietacie czat tweakowy ?? (rok 2002) czasem dzialal czasem nie... siedzialy niezle osobliwosci - nawet siostra Berkuta byla hehe, Rumulator i jego wojny slowne, ogolnie czasem jaja nieprzecietne byly A z tego co pamiętam to najwięcej osób siedziało gdy forum padało :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Ta , duzo sie wydarzylo na tym ofrum ;] BTW Niemiec za ta zdrade AMD to cie olsztynski Watrobiarz zalatwi . Juz z nim ugadalem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 dla mnie nieprzyjemne retro to najazd mądrującego [ciach!]iarstwa na tweak'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 O slavOK - zyjesz ? Myślałem, że odszedłeś ? Ja moge tylko powiedzieć taką śmieszną rzecz: Tweaka czytałem jako ciach!iarz, siedząc sobie u mamy w pracy przy komputerze. Ta jej praca to był Uniwerek, wydział Psychologii, była tam wykładowcą. Teraz ja tam studiuje - ona tam nie pracuje - ale Tweak nadal jest - czasem zaglądam z pracowni jak mam taką potrzebę ;]] Tweak syci ;]] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Ta , duzo sie wydarzylo na tym ofrum ;] BTW Niemiec za ta zdrade AMD to cie olsztynski Watrobiarz zalatwi . Juz z nim ugadalem . a gon se lamko z niegerulaminowym sigiem :P chcesz kogos na mnie naslac to wiesz gdzie pracowalem :P a teraz pracuje 2 pietra wyzej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) HiHi , a mi wczoraj minely 2 latka na forum :mrgreen: Edytowane 28 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 HiHi , a mi wczoraj minely 2 latka na forum :mrgreen: [; Oby bylo nastepnych kilka na tweaku. :D BTW: Kiedys jak bylem raczej biernym userem, czesto buszujac w dzialach sprzetowych widzialem bdb wypowiedzi Wawelskiego -> wie ktos moze dlaczego zniknal z forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 [; Oby bylo nastepnych kilka na tweaku. :D BTW: Kiedys jak bylem raczej biernym userem, czesto buszujac w dzialach sprzetowych widzialem bdb wypowiedzi Wawelskiego -> wie ktos moze dlaczego zniknal z forum ? Był zbyt konfliktowy zupełnie jak ty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Był zbyt konfliktowy zupełnie jak ty :wink: EEE tam [; :lol: Zreszta Esiu ;] Opozycjonisto jeden [; :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) zbyt duzy heretyzm moze byc ukarany chłosta (czyt ban) ^^ a wy sie lapiecie bo czesto macie inne zdanie od wiekszosci :D Edytowane 28 Marca 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Zwroc uwage na pisownie, bo smieszne tekstry wychodza ("heteryzm" zamiast zapewne "heretyzm") ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Literowka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 a gon se lamko z niegerulaminowym sigiem :P chcesz kogos na mnie naslac to wiesz gdzie pracowalem :P a teraz pracuje 2 pietra wyzej :PMyslisz ze sie tak latwo ukryjesz przed karzaca reka sprawiedliwosci ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...