m4r Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) und3r: cii, bo się zacznie od nowa ;) I kolejne wydarzenie mi się przypomniało... oficjalne odejście reeda :| Edit do postu poniżej: :blurp: 4 evah! :blurp: :blurp: Edytowane 12 Marca 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 I takie :blurp: Ogólnie chodziło o to, ze plum ( :plom: ) był lepszy od blurpa, ale reed twierdził, ze wrecz przeciwnie i oba obozy mialy swoich zwolennikow :lol: :plum: :plum: :plum: Rozstrzygne ten wielki spor ;] Plum jest lepszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 :blurp: :blurp: Jest lepszy :blurp: :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ploomek rlz [; :ploom: hmm... co jeszcze było ciekawego... a właśnie, pamiętacie butelke? może mi ktoś wkońcu powiedizeć o co z nią chodziło? xD :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 byl okres kiedy forum chodzilo strasznie wolno i kazdy wpadal we frustracje. dobrze ze teraz wszystko stoi na dobyrm servie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A mi niekiedy strasznie zwalnia w godzinach wieczornych. Albo wogule sie nie chce otworzyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ploomek rlz [; :ploom: hmm... co jeszcze było ciekawego... a właśnie, pamiętacie butelke? może mi ktoś wkońcu powiedizeć o co z nią chodziło? xD :lol:Pamiętamy, było w wakacje- minęło. Gustl!k da Ci procenty, to Ci sie odechce nawet dowiadywać o co chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mi tam sie zawsze plum jakis taki gejowski wydawał... :lol: :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ploomek rlz [; :ploom: hmm... co jeszcze było ciekawego... a właśnie, pamiętacie butelke? może mi ktoś wkońcu powiedizeć o co z nią chodziło? xD :lol:Filmik na którym przez chyba 3min używałem wulgarnego słownictwa by zjechać pewnego gostka.. A że ktoś to źle zinterpretował go - cóż, inteligencja lub jej brak sie kłania.. Jesze jedno odwalenie (ale zapewnie nie ostatnie z mojej strony) - gangsterko-elonigga fotki.. ;] Tu zasłuzył sie Heat który mnie sprowokował.. Wiele panien i siostr usreów z Tweak slnilo mi sie na nie - a zawisc ludzka wielka jest - z tego tez powodu kilku userów dostało bana np. slavOK.. ;] Teraz kombinuje co nowego wymyśleć z moim udzialem.. :> Pewnie cos zeby Heat'a skompromitowac - bo troche tego sie nazbierało.. ;] Nie postfuckerowac tymi ploomami i blurpami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Nie postfuckerowac tymi ploomami i blurpami..Linki w sigu Ci nie działają :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A zdjecie Ipoda Poci zrobione przez Heat'a?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Linki w sigu Ci nie działają :plum:Fenkju.. :> A zdjecie Ipoda Poci zrobione przez Heat'a?? :lol:No pisałem o elogangsterkischniggacostam.. ;] Zalica sie do tego.. ;] Btw, Poca ma czarnego ipoda jak pamietam, tamta fotka byla standardowa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Pamiętamy, było w wakacje- minęło. Gustl!k da Ci procenty, to Ci sie odechce nawet dowiadywać o co chodziło. Prawda zostanie tylko w naszych głowach =] Aż mnie korci, żeby też zapodać nieco prawdy podobnie jak Ty to zrobiłeś.. :twisted: /mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 najlepiej bylo gdy stron z nowymi tematami na dzien bylo ponizej 10 a nie jak teraz powyzej 20 ;) i do tego to rozbicie dzielnicowe i nowy silnik forum ;) ale i tak tweak to tweak zawsze wiadomo gdzie szukac informacji o podkrecaniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 No niech pan coś nam powie, co pan sie będzie... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Końcówka ostatnich wakacji- tajemniczy hakier Poca włamuje się na konto m!k'a ;] Heat'a trudno skompromitować, bo sam zawsze potrafi się odwdzięczyć czymś równie fajnym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Końcówka ostatnich wakacji- tajemniczy hakier Poca włamuje się na konto m!k'a ;] Heat'a trudno skompromitować, bo sam zawsze potrafi się odwdzięczyć czymś równie fajnym ;] stfu i ciesz sie ze jeszcze egzystujesz na tym forum.. ;] Hehs.. jego arsenał na mnie się wypalił.. ^^ Raczej.. -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ploomek rlz [; :ploom: hmm... co jeszcze było ciekawego... a właśnie, pamiętacie butelke? może mi ktoś wkońcu powiedizeć o co z nią chodziło? xD :lol: "Kłotnia w rodzinie państwa Pedalskich" :lol: ale moda na zabawę w butelkę minęła szbyko, po 2 czy trzech dniach nikt się z tego nie śmiał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 stfu i ciesz sie ze jeszcze egzystujesz na tym forum.. ;] Hehs.. jego arsenał na mnie się wypalił.. ^^ Raczej.. -.- :* Przecież ja tylko siedziałem obok i mówiłem mu co ma pisać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A ciagłe banowanie kev :lol2: Zbanowali go ;] Tylko ze typ ma nowe konto... ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Zbanowali go ;] Tylko ze typ ma nowe konto... ;( [chwila_powagi]Ostatnio cały czas dubly kont są, może by dawać ip ban?? [/chwila_powagi] BTW: Jaki ma nick?? Edytowane 12 Marca 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 [chwila_powagi]Ostatnio cały czas dubly kont są, może by dawać ip ban?? [/chwila_powagi] BTW: Jaki ma nick?? Ale jest dość dużo lolków na Neo i dynamicznym, więc niewiele to da :mellow: A odnośnie nicka - też mnie to zastanawia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 plum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 plumIle za to chcesz?? :lol2: AragornPL imo masz racje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ale jest dość dużo lolków na Neo i dynamicznym, więc niewiele to da :mellow:Jak by to było moje forum to bym całą neostrade zbanował :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Jak by to było moje forum to bym całą neostrade zbanował :D :wink:To przypomina walke z grahamem ;] Dobrze że nie mam neo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Z nim jest mniejszy problem. Wystarczył by ban na *.lubin.dialog.net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Nie łatwiej byłoby na *.lubelskie.dialog.net.pl ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Biorac pod uwagę fakt, ze w lubelskim nie ma dialogu chyba nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Błysłeś Gustl!k :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...