Skocz do zawartości
Gość on23warszawa

Retro Wydarzenia Tweakowe

Rekomendowane odpowiedzi

Dużo tego napisaliście jak mnie nie było. ;)

dzik86 napisał(a):

mnie ukarales :plum: , ale naszczescie po jakims czasie poszedles po rozum i zdjeles mi te 10% :D

ale teraz widzisz, wszyscy mielismy racje bo kaczynski odwala straszna lipe ( mowiac w lagodnym slowa znaczeniu) :razz:

Za "zdjełes" to chyba dzisiaj dałbym Ci 5 dni ZPP. <_<

Co do Kaczyńskiego - nie chodziło o to co robił, tylko o Wasze wulgarne teksty i posty pisane z częstotliwością 10/1 sekundę. ;) Mogłem zamknąć tylko temat i nie karać, ale stało się inaczej. :) Do dzisiaj kilka osób ma mi to za złe.

Ecuadoo napisał(a):

Musze jeszcze napisac o romku - swietny moderator - to nie tylko moja opinia - fachowo podchodzi do sprawy, spokojny, potrafi wytlumaczyc, sluzy rada - to opinie innych uzytkownikow z jakimi mam stycznosc - na forum i poza nim.

Żebyś go widział na zlocie. Maestro.

ath napisał(a):

Slyszalem, ze chlopak sie ochajtal, dziecko w drodze, juz nie ma tyle czasu na forum, musi sie poswiecic rodzinie. :?

:lol:

Paszczu napisał(a):

Może to nie całkiem retro, ale mi najbardziej brakuje postów użytkownika silverfast. Ot, taka perełka w morzu chamskiej dzieciarni (tak tak, niestety...), która zaczęła się masowo rejestrować tak od '05. Szczególnie że w kwestiach 'światopoglądowych' twardo pisał w sumie to, czego mi się pisać nie chciało...

Bardzo długie posty pisał, nawet niektórzy twierdzili, że znał sztuczkę z ctrl+c ctrl+v. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paulo napisał(a):

Nie śledziłem całego topicu, ale jak już wspominacie Jonasa, to nie można pominąć:

[tadaaa.wav] ;)

Najcieńsza Książka Świata

:mrgreen:

"Jak zostać moderatorem", poradnik ilustrowany - graham Spadlem z krzesla buahahahahaha :D :D :D

Jonas jestes - brak mi slow - wielki to malo powiedziane ! WROC do nas ! :)

Ręki opadywują razem z palcyma :> - to jest sztuka ;] Gosciu wymiata [;

Edytowane przez Ecuadoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paulo napisał(a):

Nie śledziłem całego topicu, ale jak już wspominacie Jonasa, to nie można pominąć:

[tadaaa.wav] ;)

Taaak.. stosuje caly czas.. ;]

paulo napisał(a):
Hehes.. robimy rev.2? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mechl!k napisał(a):

Hehes.. robimy rev.2? ;]

Jestem za a nawet przeciw ;] :D

Good idea ;] Przylepic i tworzyc ;] Niech forum znow odzyska swoj dawny blask;)

Oki to zaczynam:

"Dyslektyk - terapia pedagogiczna wspomagana komputerem" - Sikor ;]

Edytowane przez Ecuadoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Jak zostać moderatorem", poradnik ilustrowany - graham

Po tym leżałem, ale po tym będę się jeszcze przez tydzień zbierał:

"Skończyłem!", manifest - Thorn

LOOOL ROKU. Jonas jest moim bogiem, na szczęście czytałem jego posty jak jeszcze był na forum

Co do książek:

"Życie jest piękne" aka "Raz a dobrze" autor: bruce (aczkolwiek mało osób zrozumie o co mi chodzi :wink: )

edit, wyczytalem jeszcze swietne:)

\"Poliz ze mna agregator - czyli jak se zrobic loda - praktyczny poradnik\" Berkut

"sztuka kamuflażu" - graham ;]

Edytowane przez skinny500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny temat , az sie lezka w oku zakrecila [;

Ja z dawnych czasow , jeszcze przed tym jak sie tutaj zapisalem to najlepiej wspominam posty jonas'a . Mial chlopak swoj styl , swoj swiatopoglad i najlepsze jest w tym wszystkim to , ze jak sie czytalo jego wypowiedzi to nie bylo bata i czlowiek zawsze sie z nim w pewien sposob "jednoczyl" :)

Potem pamietam , moje oburzenie w dziale "O serwisie i forum" i pozniejsze brechtanie Crosis'a ze mnie gdy uswiadomil mnie iz "procenty" widze tylko swoje i nie jest to zorganizowana akcja przeciwko mojej osobie :lol:

Pamietam "wojne na pompy" na testowym :lol:

A potem to juz blizsza historia jak "kucyk to pedal" , "atak lukasrza na tweaka" :lol: , "erotyka na tweaku" , "szlifowanie garba" , "Ej joł ziom mam 50 groszy" i rozne inne akcje . No i oczywiscie Zlot , powrot w stanie wskazujacym z Sikorem , wyrwane drzwi , umierajacy moderator i inne akcje , ale to juz historia na pare stron :wink:

Co do rev2 najcienszej ksiazki - jestem za ! :wink:

Mozna tez zrobic cos na wzor tego tematu , ale dotyczacy najlepszych akcji na poszczegolnych Zlotach :lol:

Edytowane przez Heat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heat napisał(a):

......

No i oczywiscie Zlot , powrot w stanie wskazujacym z Sikorem ,

......

No, do dziś się zastanawiam, jak znalazłem się w pokoju na tym czwartym (chyba) piętrze. I jakim cudem wracając z ogniska nie znaleźliśmy się na Białorusi, tylko w internacie. :-P

Heat napisał(a):

......

Mozna tez zrobic cos na wzor tego tematu , ale dotyczacy najlepszych akcji na poszczegolnych Zlotach :lol:

IMHO, temat będzie nieczytelny dla większości user'ów. Bo przeczytać raczej wydarzeń zlotowych nie przeczytają, a na zlotach pojawiała się w zasadzie tylko ich garstka (w stosunku do ogólnej ilości użytkowników).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Posty jonasa powalają :] Co do kolejnej książki, jestem za :] Sikor chyba Cie musieli wnosić na to 4 (??) piętro :lol: ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzechu_1990 napisał(a):

....

Sikor chyba Cie musieli wnosić na to 4 (??) piętro :lol: ;]

Podobno (szczegółów nie znam :-P ) sam wlazłem, z drobną pomocą współtowarzyszy wycieczki (10X Hiciorku). :-P

Zresztą chudym jest, to raczej nie byłby problem z wnoszeniem. No chyba, żeby główka mi się telepapała po schodach. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzechu_1990 napisał(a):

Skoro takie jazdy są na zlocie, trzeba przyjechać na ten nadchodzący ;]

BTW Nie wiecie co z Nexer'em??

Ma okres.

Obraził się na forum, zrobił bunt i go nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzechu_1990 napisał(a):

Skoro takie jazdy są na zlocie, trzeba przyjechać na ten nadchodzący ;]

BTW Nie wiecie co z Nexer'em??

Ta, chyba już na ostatni miałeś przyjechać. Sporo osób oczekowało Twojej obecności :lol2:

Historie ze zlotów byłyby fajne, ale tylko garstka ludzie zrozumie, poza tym nie każdy był na wszystkich trzech :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jonathan napisał(a):

Nie wspominajcie o zlotach bo krew zaczyna sie we mnie gotowac :P

A co Cię tak grzeje na wspomnienie o zlotach? Mi tam się podobało. :-P

BTW, jon, a dlaczego nei masz odpalonego Tlena :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jeszcze pamiętam jak blokowano mi kilka razy konto i inne akcje,za to że miałem własne acz kontrowersyjne zdanie na rózne tematy :) i jeszcze kilka innych awanturek z takim przetłuszczająco-długowłosym moderatorem z tego forum. dlatego mam teraz shkielet z kropką na końcu :]

Edytowane przez ShKieLet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ShKieLet. napisał(a):

ja jeszcze pamiętam jak blokowano mi kilka razy konto i inne akcje,za to że miałem własne acz kontrowersyjne zdanie na rózne tematy :) i jeszcze kilka innych awanturek z takim przetłuszczająco-długowłosym moderatorem z tego forum. dlatego mam teraz shkielet z kropką na końcu :]

a) nie przypominam sobie, żeby ktoś pozwolił ci wrócić tutaj.

B) nie moderatorem tylko administratorem.

c) widziałeś mnie kiedykolwiek irl, że wystawiasz opinie o moim wyglądzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ParanoiK napisał(a):

a) nie przypominam sobie, żeby ktoś pozwolił ci wrócić tutaj.

B) nie moderatorem tylko administratorem.

c) widziałeś mnie kiedykolwiek irl, że wystawiasz opinie o moim wyglądzie?

a moze sam sobie pozwolil ;]

b moze wtedy byles o stopien nizej ;]

c pewnie widzial fotki ;]

Wczoraj poczytalem sobie archiwalne posty z poczatku forum przypadajace na 2002 rok, fajny poziom, na kazdym podforum istne testowe. :lol:

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ath napisał(a):

a moze sam sobie pozwolil ;]

b moze wtedy byles o stopien nizej ;]

c pewnie widzial fotki ;]

Wczoraj poczytalem sobie archiwalne posty z poczatku forum przypadajace na 2002 rok, fajny poziom, na kazdym podforum istne testowe. :lol:

hmm ;]

a) To chyba trzeba będzie to naprawić ;]

B) Raczej nie, afery były później, tak gdzieś w okolicach drugiego zlotu ;]

c) hmm, nie przypominam sobie takich fotek - fotki jak leżę w krzakach albo na motorku - owszem, ale takie? ;]

A co do starych postów - to czuję, że się starzeję ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ShKieLet., czy ty masz wszystkich w domu :?: :blink:

Przecież dublowanie kont jest zabronione przez regulamin, a ty się ujawniasz w tak bezczelny sposób i to w topic'u, w którym udzielają się moderatorzy :?:

BTW, myślałem, że inteligencja użykowników mnie już nie zdziwi. A tu masz. :blink:

BTW, Para trzeba chyba poprawić tag'a emotki B), bo coś podpunktowanie szwankuje. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikor napisał(a):

ShKieLet., czy ty masz wszystkich w domu :?: :blink:

Przecież dublowanie kont jest zabronione przez regulamin, a ty się ujawniasz w tak bezczelny sposób i to w topic'u, w którym udzielają się moderatorzy :?:

BTW, myślałem, że inteligencja użykowników mnie już nie zdziwi. A tu masz. :blink:

BTW, Para trzeba chyba poprawić tag'a emotki B), bo coś podpunktowanie szwankuje. ;]

Podpunktowanie było ręczne, 'b)' łapie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi