jonathan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Ooooo jest i kolejna osoba o ktorej mialem pisac jako o zaginionej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Moze odrazu spiszecie najbardziej znane osoby na forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Nie śledziłem całego topicu, ale jak już wspominacie Jonasa, to nie można pominąć: [tadaaa.wav] ;) Najcieńsza Książka Świata :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Dużo tego napisaliście jak mnie nie było. ;) mnie ukarales :plum: , ale naszczescie po jakims czasie poszedles po rozum i zdjeles mi te 10% :D ale teraz widzisz, wszyscy mielismy racje bo kaczynski odwala straszna lipe ( mowiac w lagodnym slowa znaczeniu) :razz: Za "zdjełes" to chyba dzisiaj dałbym Ci 5 dni ZPP. <_< Co do Kaczyńskiego - nie chodziło o to co robił, tylko o Wasze wulgarne teksty i posty pisane z częstotliwością 10/1 sekundę. ;) Mogłem zamknąć tylko temat i nie karać, ale stało się inaczej. :) Do dzisiaj kilka osób ma mi to za złe. Musze jeszcze napisac o romku - swietny moderator - to nie tylko moja opinia - fachowo podchodzi do sprawy, spokojny, potrafi wytlumaczyc, sluzy rada - to opinie innych uzytkownikow z jakimi mam stycznosc - na forum i poza nim.Żebyś go widział na zlocie. Maestro. Slyszalem, ze chlopak sie ochajtal, dziecko w drodze, juz nie ma tyle czasu na forum, musi sie poswiecic rodzinie. :? :lol: Może to nie całkiem retro, ale mi najbardziej brakuje postów użytkownika silverfast. Ot, taka perełka w morzu chamskiej dzieciarni (tak tak, niestety...), która zaczęła się masowo rejestrować tak od '05. Szczególnie że w kwestiach 'światopoglądowych' twardo pisał w sumie to, czego mi się pisać nie chciało...Bardzo długie posty pisał, nawet niektórzy twierdzili, że znał sztuczkę z ctrl+c ctrl+v. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Nie śledziłem całego topicu, ale jak już wspominacie Jonasa, to nie można pominąć: [tadaaa.wav] ;) Najcieńsza Książka Świata :mrgreen: "Jak zostać moderatorem", poradnik ilustrowany - graham Spadlem z krzesla buahahahahaha :D :D :D Jonas jestes - brak mi slow - wielki to malo powiedziane ! WROC do nas ! :) Ręki opadywują razem z palcyma :> - to jest sztuka ;] Gosciu wymiata [; Edytowane 15 Marca 2006 przez Ecuadoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Nie śledziłem całego topicu, ale jak już wspominacie Jonasa, to nie można pominąć: [tadaaa.wav] ;) Taaak.. stosuje caly czas.. ;] Najcieńsza Książka Świata :mrgreen: Hehes.. robimy rev.2? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Taaak.. stosuje caly czas.. ;] Hehes.. robimy rev.2? ;] Pewnie tylko kto zaczyna ? :lol2: Nie no ma zarąbiste poczucie humoru :lol2: :D Who first? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Hehes.. robimy rev.2? ;]Jestem za a nawet przeciw ;] :D Good idea ;] Przylepic i tworzyc ;] Niech forum znow odzyska swoj dawny blask;) Oki to zaczynam: "Dyslektyk - terapia pedagogiczna wspomagana komputerem" - Sikor ;] Edytowane 15 Marca 2006 przez Ecuadoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) "Jak zostać moderatorem", poradnik ilustrowany - graham Po tym leżałem, ale po tym będę się jeszcze przez tydzień zbierał: "Skończyłem!", manifest - Thorn LOOOL ROKU. Jonas jest moim bogiem, na szczęście czytałem jego posty jak jeszcze był na forum Co do książek: "Życie jest piękne" aka "Raz a dobrze" autor: bruce (aczkolwiek mało osób zrozumie o co mi chodzi :wink: ) edit, wyczytalem jeszcze swietne:) \"Poliz ze mna agregator - czyli jak se zrobic loda - praktyczny poradnik\" Berkut "sztuka kamuflażu" - graham ;] Edytowane 15 Marca 2006 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Właśnie, kto pamięta vortal Przemola? :wink:Nagroda bedzie konto pocztowe w domenie onanistasprzetowy.pl :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Hehes.. robimy rev.2? ;] IMHO, lepiej odkopać topic jonasa, albo założyć new edition (raczej to pierwsze). W tym temacie, to by było jakby nieco OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) Fajny temat , az sie lezka w oku zakrecila [; Ja z dawnych czasow , jeszcze przed tym jak sie tutaj zapisalem to najlepiej wspominam posty jonas'a . Mial chlopak swoj styl , swoj swiatopoglad i najlepsze jest w tym wszystkim to , ze jak sie czytalo jego wypowiedzi to nie bylo bata i czlowiek zawsze sie z nim w pewien sposob "jednoczyl" :) Potem pamietam , moje oburzenie w dziale "O serwisie i forum" i pozniejsze brechtanie Crosis'a ze mnie gdy uswiadomil mnie iz "procenty" widze tylko swoje i nie jest to zorganizowana akcja przeciwko mojej osobie :lol: Pamietam "wojne na pompy" na testowym :lol: A potem to juz blizsza historia jak "kucyk to pedal" , "atak lukasrza na tweaka" :lol: , "erotyka na tweaku" , "szlifowanie garba" , "Ej joł ziom mam 50 groszy" i rozne inne akcje . No i oczywiscie Zlot , powrot w stanie wskazujacym z Sikorem , wyrwane drzwi , umierajacy moderator i inne akcje , ale to juz historia na pare stron :wink: Co do rev2 najcienszej ksiazki - jestem za ! :wink: Mozna tez zrobic cos na wzor tego tematu , ale dotyczacy najlepszych akcji na poszczegolnych Zlotach :lol: Edytowane 15 Marca 2006 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ...... No i oczywiscie Zlot , powrot w stanie wskazujacym z Sikorem , ...... No, do dziś się zastanawiam, jak znalazłem się w pokoju na tym czwartym (chyba) piętrze. I jakim cudem wracając z ogniska nie znaleźliśmy się na Białorusi, tylko w internacie. :-P ...... Mozna tez zrobic cos na wzor tego tematu , ale dotyczacy najlepszych akcji na poszczegolnych Zlotach :lol: IMHO, temat będzie nieczytelny dla większości user'ów. Bo przeczytać raczej wydarzeń zlotowych nie przeczytają, a na zlotach pojawiała się w zasadzie tylko ich garstka (w stosunku do ogólnej ilości użytkowników). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Posty jonasa powalają :] Co do kolejnej książki, jestem za :] Sikor chyba Cie musieli wnosić na to 4 (??) piętro :lol: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 .... Sikor chyba Cie musieli wnosić na to 4 (??) piętro :lol: ;] Podobno (szczegółów nie znam :-P ) sam wlazłem, z drobną pomocą współtowarzyszy wycieczki (10X Hiciorku). :-P Zresztą chudym jest, to raczej nie byłby problem z wnoszeniem. No chyba, żeby główka mi się telepapała po schodach. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Skoro takie jazdy są na zlocie, trzeba przyjechać na ten nadchodzący ;] BTW Nie wiecie co z Nexer'em?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Skoro takie jazdy są na zlocie, trzeba przyjechać na ten nadchodzący ;] BTW Nie wiecie co z Nexer'em?? Ma okres. Obraził się na forum, zrobił bunt i go nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Skoro takie jazdy są na zlocie, trzeba przyjechać na ten nadchodzący ;] BTW Nie wiecie co z Nexer'em?? Ta, chyba już na ostatni miałeś przyjechać. Sporo osób oczekowało Twojej obecności :lol2: Historie ze zlotów byłyby fajne, ale tylko garstka ludzie zrozumie, poza tym nie każdy był na wszystkich trzech :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Nie wspominajcie o zlotach bo krew zaczyna sie we mnie gotowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Nie wspominajcie o zlotach bo krew zaczyna sie we mnie gotowac :PA co Cię tak grzeje na wspomnienie o zlotach? Mi tam się podobało. :-P BTW, jon, a dlaczego nei masz odpalonego Tlena :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 To ze za kazdym razem jakis gowniany wypadek powodowal to ze na takowy zlot nie moglem dojechac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Popatrz, popatrz, witamy w klubie... :? A poniewaz zloty zwykly odbywac sie w sierpniu, to juz mam przed oczami "wypadek", dzieki ktoremu nie bedzie mnie w tym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShKieLet. Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) ja jeszcze pamiętam jak blokowano mi kilka razy konto i inne akcje,za to że miałem własne acz kontrowersyjne zdanie na rózne tematy :) i jeszcze kilka innych awanturek z takim przetłuszczająco-długowłosym moderatorem z tego forum. dlatego mam teraz shkielet z kropką na końcu :] Edytowane 15 Marca 2006 przez ShKieLet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Zaczekamy na Paranoika :P No pamietam jak kiedys chyba ze 4 konta w ciagu dnia miales :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ja jeszcze pamiętam jak blokowano mi kilka razy konto i inne akcje,za to że miałem własne acz kontrowersyjne zdanie na rózne tematy :) i jeszcze kilka innych awanturek z takim przetłuszczająco-długowłosym moderatorem z tego forum. dlatego mam teraz shkielet z kropką na końcu :] a) nie przypominam sobie, żeby ktoś pozwolił ci wrócić tutaj. B) nie moderatorem tylko administratorem. c) widziałeś mnie kiedykolwiek irl, że wystawiasz opinie o moim wyglądzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Wielki brat wszystko widzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 (edytowane) a) nie przypominam sobie, żeby ktoś pozwolił ci wrócić tutaj. B) nie moderatorem tylko administratorem. c) widziałeś mnie kiedykolwiek irl, że wystawiasz opinie o moim wyglądzie? a moze sam sobie pozwolil ;] b moze wtedy byles o stopien nizej ;] c pewnie widzial fotki ;] Wczoraj poczytalem sobie archiwalne posty z poczatku forum przypadajace na 2002 rok, fajny poziom, na kazdym podforum istne testowe. :lol: Edytowane 15 Marca 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 a moze sam sobie pozwolil ;] b moze wtedy byles o stopien nizej ;] c pewnie widzial fotki ;] Wczoraj poczytalem sobie archiwalne posty z poczatku forum przypadajace na 2002 rok, fajny poziom, na kazdym podforum istne testowe. :lol: hmm ;] a) To chyba trzeba będzie to naprawić ;] B) Raczej nie, afery były później, tak gdzieś w okolicach drugiego zlotu ;] c) hmm, nie przypominam sobie takich fotek - fotki jak leżę w krzakach albo na motorku - owszem, ale takie? ;] A co do starych postów - to czuję, że się starzeję ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ShKieLet., czy ty masz wszystkich w domu :?: :blink: Przecież dublowanie kont jest zabronione przez regulamin, a ty się ujawniasz w tak bezczelny sposób i to w topic'u, w którym udzielają się moderatorzy :?: BTW, myślałem, że inteligencja użykowników mnie już nie zdziwi. A tu masz. :blink: BTW, Para trzeba chyba poprawić tag'a emotki B), bo coś podpunktowanie szwankuje. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ShKieLet., czy ty masz wszystkich w domu :?: :blink: Przecież dublowanie kont jest zabronione przez regulamin, a ty się ujawniasz w tak bezczelny sposób i to w topic'u, w którym udzielają się moderatorzy :?: BTW, myślałem, że inteligencja użykowników mnie już nie zdziwi. A tu masz. :blink: BTW, Para trzeba chyba poprawić tag'a emotki B), bo coś podpunktowanie szwankuje. ;] Podpunktowanie było ręczne, 'b)' łapie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...