PrzemaS246 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 no fakt to sie w takim razie nie pyli :) czy ja dobrze widze na zdjeciu ze to ma wejscie pod zapalniczke w aucie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 tak, to jest oryginalnie do autka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Byłem wczoraj u siebie w Poudlandzie zeby to sprawdzić ale w tej dziuze nie maja :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) a gdzie jest Twoja dziura ? :D (ja byłem w stratford) aha, wyczytałem >Chelmsford (to nie jest Londyn, is it?) Edytowane 16 Marca 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Nie, pod londynem. 30 min do liverpool st. A ty gdzie sie gnieździsz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 West Ham :) (East London) blisko do stratford i niezłe połączenia (blisko do National Expres na stansted) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Na stansted to ja jade od siebie z dworca autobusem 30 min ;) a autobus jest co godzina . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 może to żelowa katoda :Da co ja napisałem na wstępie... teraz możnesz odnieść to do mojego posta o chłąmie z bierdonki... ZAWSZE tańsze rzeczy to podpucha.. wygladają ładnie tylko na zdjęciach... nawet w anglii... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) przeciez ja nigdy nie twierdziłem że to katody : ) ładnie świeci :) nawet zadowolony jestem. aha, w PL nie dostałbym za darmoche drukarki HP i skanera Plustek (tu zasługa Gumtree.com) Tylko czemu w polsce to jedzenie jest takie dobre? : D : D : D Edytowane 17 Marca 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Masz swieta racje PelzaK. Ale tu mozna o wiele taniej pewne rzeczy dostac. No ale to jedzenie i psuje wszystko . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 czyli dałeś za to 4 pln... czy po ile tam funty stoją... gdzie żalowa katoda to wydatek rzędu 2 pln... w przeliczeniu na jednostkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...