Yossarian Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 http://www.wio.leg.pl/obrazki/7191vision.swf 8O ajajajaj moj jest kiepski :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zajebiste..:mrgreen: na koncu jest najlepsze :) Plecam sprawdzanie wzroku.. Moj jest taki sobie ..;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 o kufaaaaa ale mam dobry wzrok, nawet nie wiedzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ZAJE..... Calkiem fajny jest koniec ale i tak nic nie podzialalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 to guwno nie jest do sprawdzania wzroku (postrosci itp) tylko czy nie jestes daltonistom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 qrfa pol klawiatory w bigosie dzieki bardzo ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Dobre, najpierw skupiasz sie jak cholera a pozniej taki zonk :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrobny Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Widze ciemność, ciemność widze - myślałem że cośik się stanie no i się stało sie zesrało..........dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Qrwa, jaka to liczba.. qrwa no.. 31..? Hmm... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! <zejscie> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Mocne mam dobry wzrok :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ze wzrokiem ok ale koncowka o kurde :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Kombinowałem ze 3 minuty nad ostatnim i w końcu zacząłem podejrzewać, że to będzie coś w tym stylu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ku*wa , wlasnie mialem sluchawki dosc glosno , .....dziex ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 na komisji w do woja takie obrazki pokazuja ...ale bez tego na koncu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 to moze ktos pospiewa?:) http://home.attbi.com/~n9ivo/sayit.swf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 a tutaj? parele pare pora laksa pora relaksu.......... http://bontek.lubi.info/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 boshe zawał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 na komisji w do woja takie obrazki pokazuja ...ale bez tego na koncu :D Na końcu komisji jest gorzej - tam wyskakuje gość z biletem do woja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 qfa popuściłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 http://people.freenet.de/freeek/SajjadAli.swf - tez zadymisty teledysk... tylko czytajcie tekst !! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Doble! Najlepsze z ta [gluteus maximus]:) takiej to mydelko strach podac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 za kazdym razem jak to ogladam to wiem ze na koncu cos wyskoczy a mimo to zawsze sie przestrasze.... mam dosc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...