peterpz Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Waham się między tymi dwoma nagrywarkami. Dwóch znajomych kupiło tego NECa kilka dni temu i obydwaj chwalą, że dobry i cichy. A co Wy myślicie? PS: Nie potrzebuję Labelflasha czy czegoś takiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Poczytaj sobie tesciki i wybierz ta, ktora bardziej Ci odpowiada. NEC ND-4550A BenQ 1650 Edit Literowka [: Edytowane 11 Marca 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Napisze z wlasnych - i nie tylko doswiadczen - nie tykaj sie Nec'a. Bierz Benq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 BenQ 1650 nie nagrywa DVD+R? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) BenQ 1650 nie nagrywa DVD+R?Nagrywa i to bardzo dobrze :) Lepiej sobie radzi z DVD+R niz DVD-R. EDIT Jezeli chodzilo Ci o DVD-RAM to BenQ nie nagrywa tych plytek. Edytowane 11 Marca 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Sorki, źle zinterpretowałem screen z tego testu na cdrinfo. NIestety testy te nie pomogły mi w dokonaniu wyboru. :( Byłem już zdecydowany na neca, gdy teraz wolałbym chyba benqa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 To jak, mogę brać tego benqa? Będzie dobry? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ile razy trzeba to samo wałkować bierz co chcesz TAK- BEDZIE DOBRY!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Sorki nie unoś się :) Jestem nowy w tym temacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Porównywalne napędy. Miałem Nec z serii 3xxx i 4xxx, teraz Benq. Benq lepiej dostosowuje się do nagrywanych płyt. To wygrało. Natomiast Nec chodzi ciszej, ma większą kulturę pracy. Gdyby przypadkiem w sklepie nie było Benq to bez większego zastanowienia wybrał bym Nec (bez względu czy 3xxx czy 4xxx). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 heh :D Ostatecznie wybrałem neca 4551A w proline jest za 169 zł (tylko 10 zł wiecej niż 50A). Cisza jest dla mnie dośc ważna, bo mam cichego kompa (zasługa dobrej klasy wentyli) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...