Skocz do zawartości
Sheep

Odświerzanie sprzętu cd.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Jak juz pisałem kiedyś chce zmienic sprzet. IK wszystko jest na dobrej drodze... chce kupic 8RDA+ i nie mam tyle kasy zeby to kupic.... wiec sprzedaje swojego GF2 GTS za dobre pieniadze. Mam więc pytanko .

Jaką grafikę kupic ( oczywiście DX7 ) która bedzie mega tania i dobrze podkręcalna. Oczywiście używaną. Myślałem o jakimś Radku 7500 ale nie wiem czy się kala.......

Prosze was o inne propozycje....

Z góry BIG THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak tak to spox D: tylko nie wiem czy bedzie zadowolony z wydajnosci radka 7500 :(

Raczej bedzie. Toz taki Radek lepszy od GF2Ti, no i da sie go pociagnac na wiecej troszke. Sam kiedys sie nad takim zastanawialem
a za ile takiego kupie??? bo moze uda mi sie taniej niz tego GF 2MX DRR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie walnąłem się. Takie ceny są ale niezauważyłem że wtedy nie sięgają ceny minimalnej!!!!

A co do tematu to chodzi mi o to żeby Sprzedać mojego GF2GTS ( mam kupca ktory kupi za 200 ) i kupić coś fajnego co polecacie za 100zl !!!!!!! Nie wiem czy się opłaca jakiegos Mx brać .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wedlug mnie glupi pomysl sprzedawac tego GTS i zmieniac go na MX na DDR'ac, żebyś później sie nie płuł w brodę ;)

ten moj gts jest wielkim pasciem!!! nie da sie go krecic! wiec wiesz.... chodzi mi o to zeby kupic cos bardzo taniego ( ale nie rive tnt !!! )

i wlasnie prosze was o propozycje.

BLAGAM CO MAM ZROBIC!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...