Sajrus-World Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Hej są już jakieś pewne daty dostępności celka d cedar mill na polske?? A może potrafi ktoś go sprowadzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Hej są już jakieś pewne daty dostępności celka d cedar mill na polske?? A może potrafi ktoś go sprowadzić?? Jak tylko pojawi sie w USA będe mógł je ściągnąć narazie ni widu ni słychu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 a orientacyjne ceny?? czy i za ile moglbys zalatwic moze ze 3-4sztuki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 nie ma nawet cen w USA, wiec nie moge podać po ile dam rade załatwić z powodu braku jakiegokolwiek punktu odniesienia cenowego. 3-4 sztuki to nie problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 moge sprowadzic z azji procki 3,33 ES 65nm za 180$ z przesylka od sztuki no ale jakby bylo 3 chetnych to taniej bo przesylka drooooooooga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff - stanowczo za drogo - intel sam sobie zrobił konkurencje wprowadzając pentiuma D 805 po 500zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 ale przesylka kosztuje.....to jest cena jakbym sciagal jedna sztuke, przy 3 pewnie wyjdzie z 350zl max od prcka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 to ile ta wysyłka kosztuje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 troche mniej niz polowa tej ceny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 azja to nie usa, troche daleko jest. jak do mnie szla przesylka post taiwan to kosztowalo to 700 dolcow tajwanskich i bylo u mnie w 3 czy 4 dni z czego jeden dzien spedzilo na claku w olsztynie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 kto sie na to pisze?? bo ja jestem chetny :P polezy na polce ok 2miechow ale zawsze es :D za duzo wydatkow w marcu i kwietniu niebedzie mnie stac na mobo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 gdyby cena nie była większa jak ~320zł to pewnie ja bym takiego łyknał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Ale te ES zapewne mają odblokowany mnożnik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 gdyby cena nie była większa jak ~320zł to pewnie ja bym takiego łyknałlol znajdz celka zwyklego 3.2ghz za tyle lol jak es to chyba jasne ze odblokowany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 lol znajdz celka zwyklego 3.2ghz za tyle lol jak es to chyba jasne ze odblokowany :D taiwan to nie polska kochany ;) tam ceny są normalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 ale kto bedzie ci sciagal zwyklego celka z taiwanu lol i mi chodzi o to ze jest ES- bedzie czym sie bawic w wolne :P weekendy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 hmmm to moze i ja bym sie pisal na taką celinke tylko musze wiedziec ile konkretnie by to wynioslo z przesylka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 teraz to juz chyba mozna poczekac az bedzie w Polsce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 teraz to juz chyba mozna poczekac az bedzie w Polsce... Nie trzeba czekać, w każdej większej hurtowni już jest tutaj też http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=27685 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Nie trzeba czekać, w każdej większej hurtowni już jest tutaj też http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=27685 a widziales nazwe tematu?? chodzilo o celka a nie p4 ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) a widziales nazwe tematu?? chodzilo o celka a nie p4 ;p Fakt, Mela Culpa. Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez PioMX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...