Skocz do zawartości
DamianM

Narkoza.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ale "natrzaskanych" postów... Za dużo fór jak na początek, nawet się nie chce przewujać całości. Nie życzę wam źle, ale takie fora długo nie egzystują. Lecz życzę powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie to co tam napisalam - potrzebuje kogos do linux'a :) Ciekawi mnie skad sie to wzielo ze nagle wszyscy Fora zakladaja :) moze tak zawsze bylo tylko mnie to nie interesowalo ? Nie wiem i stad pytanie moje :)

To co ma znaczyć twój nowy temat szukający chętnych do pisania na Twym forum ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ja.... rzekł bym chyba jednoznacznie i krótko.. OSTRO :lol:

dni Twojego adminowania sa policzone :twisted:

Przecież już znalezienie odpowiedniego działu na topic nastręcza trudnosci.. więc o uzyskaniu pomocy raczej nie ma mowy :D... ja mam nawet problemy nieraz na tweaku gdzie szukać odpowiedzi na pytanie... ale tam to już ... ehh... załóż lepiej stronę o swojej twórczości...

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ZiMatik: Cóż ludzie już od bardzo dawna chcą pokazać swoje nieziemskie umiejętności w tworzeniach fór dyskusyjnych. Tak na prawdę to jakieś 1 na 50 fór tu prezentowanych ma jakiś sens, a 1 na 100 może się rozwinąć. Tak to już jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano...ja np nauczylam sie ze nie mozna miec tysiaca tematow i o wszystkim bo wychodzi boordel....niestety chyba wiele osob popelnia ten blad ( i ja tez go popelnialam) ale..dlatego tu jestem zeby sie uczyc, wycioagac wnioski i isc do przodu :) nie wiem czy pamietasz jak moja strona wygladala - mialam 2 zegary i nawet...nie zauwazylam hehe , pomijam inne ,,makabreski'' ktore rowniez maialm :oops:

@ZiMatik: Cóż ludzie już od bardzo dawna chcą pokazać swoje nieziemskie umiejętności w tworzeniach fór dyskusyjnych. Tak na prawdę to jakieś 1 na 50 fór tu prezentowanych ma jakiś sens, a 1 na 100 może się rozwinąć. Tak to już jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O to chodzi, lecz niektórzy pokazują jakąś stronę inni pokazują jej błędy, ale ten ktoś nie poprawia ich. W tym rzecz, trzeba słuchać dobrych rad. Po pierwsze trzeba jednak zachować estetykę, jeżeli jej brak to nawet nie ma co się tu pokazywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym też uczył się na błedach innych... widać ze kazde nowe forum kończy się negatywnymi postami na tweaku, więc zanim bym stworzył jakies super hiper forum to bym to poważnie przemyślał a potem zrezygnował :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że nawet po zjechaniu ludzia za beznadziejną stronę, ten nic sobie z tego nie robi, bo myśli że jest masta.

Czasem się zastanawiam czy jest sens odpisywania w takich tematach z nowymi forami.

Btw...

Prog: nie fór, tylko for jeżeli już musisz w dopełniaczu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@MareCeK... przepraszam ... Nieciekawa odmiana.

Sens odpisywać jest. Jednak jak widać to pan założyciel tematu napisał swój jeden jedyny post i nawet komentarzami się nie zainteresował, takim to nie ma co odpisywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D

Ciężko wyczuć, kto jest pokroju Damiana M, a kto się zachowa jak ZiMatik, która się dała nawrócić w miarę bezboleśnie (i nawet teraz to zauważyła :] ).

Na ludzi z pierwszej kategorii szkoda klawiatury i palców ścierania.

Na drugich? Po to tu jesteśmy chyba wszyscy ;)

P.S. Sorry ZiM, że akurat Ciebie wziąłem za przykład, ale akurat pod ręką byłaś ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi