Nargil Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Jak rozlaczyc i znowu polaczyc defaultowe polaczenie internetowe dial up (nełostrejda) za pomoca wiersza polecen ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ipconfig /release ipconfig /renew O ile mnie pamięć nie myli :). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 nie dziala u mnie. C:\Documents and Settings\Nargil>ipconfig /releaseKonfiguracja IP systemu WindowsOperacja nie powiodła się, ponieważ żadna karta nie jest w staniezezwalającym na tę operację.raczej przez rundll32.exe bedzie trzeba wywolac jakas funkcje z dll, google mowia o rnaui.dll,RnaDial , ale u mnie rundll mowi ze nie ma takiej biblioteki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A moze ipconfig /release_all i /renew_all? :). Sorry, dawno się w to nie bawiłem, a co do rundlla to nie mam pojęcia :). Jednak ipconfig powinien działać :/. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) to jednak nie dziala dla sagema fast 800 edit: Ok mam juz: polaczyc Rasdial <connectoid> rozlaczyc rundll32 iedkcs32.dll,CloseRASConnections Edytowane 12 Marca 2006 przez Nargil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...