xx_bartek_xx Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Witam jak w temacie plyte ta mialem razem z duronem 1200 i grafika MX 440. Wszystko chodzilo bez zadnych problemó. Jak byl fundusz :) zainwestowalem w lepszy sprzet, a ten stary lezal sobie przez ponad pol roku w kartonie. Wczoraj chcialem go odpalic i wstawic do siostry do pokoju a tu nic. Podłaczylem monitor odpalam wszystko sie kreci, swieci, ale na monitorze nie ma OBRAZU. Monitor i grafa w 100% sprawne (sprawdzalem na moim kompie). Gdzie moze znajdowac sie problem?? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Witam jak w temacie plyte ta mialem razem z duronem 1200 i grafika MX 440. Wszystko chodzilo bez zadnych problemó. Jak byl fundusz :) zainwestowalem w lepszy sprzet, a ten stary lezal sobie przez ponad pol roku w kartonie. Wczoraj chcialem go odpalic i wstawic do siostry do pokoju a tu nic. Podłaczylem monitor odpalam wszystko sie kreci, swieci, ale na monitorze nie ma OBRAZU. Monitor i grafa w 100% sprawne (sprawdzalem na moim kompie). Gdzie moze znajdowac sie problem?? Prosze o pomoc.witam. a moze clear cmos pomoże :) lub inna grafika .pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xx_bartek_xx Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Robiłem ale to nie odniosło pozytywnego skutku :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caleb59 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) A może przy demontażu tej plyty został niechcaco uszkodzony jakis uklad plyty glownej...obejrzyj ja dokladnie sprubuj wyjac bateryjke na 5 minut!;-) Ja też tak mialem ze swoim ABITEM BE6...niby wszystko oki a obrazu nie ma!;-( Edytowane 12 Marca 2006 przez caleb59 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 cos mi sie kiedys obilo o uszy ze 4mx + k7s5a nei zawsze dziala ,sprawdz to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Tu jest temat o tej płycie (niestety >2200 postów, więc będzie sporo szukania). Może tam coś znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 cos mi sie kiedys obilo o uszy ze 4mx + k7s5a nei zawsze dziala ,sprawdz to znam sporo znajomych którzy tak mieli (w tym ja ;)) - imo podwórkowa plotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...