Skocz do zawartości
Portal

wentyl na radiatorze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kupilem sobie jakis miesiac temu procesor Pentium 4 w wersji BOX z wentylatorem i po okolo 3 tygodniach zaczal mi dosc glosno pracowac owy wentylator - czy podlega on gwarancji , czy tylko moze sam procesor ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dziwne bo coolery BOX-owe Intela są wg. mnie bardzo dobrej jakości. Ja bym go spróbował przesmarować :wink: U mnie śmiga już pół roku cichutko jak lekki wiaterek (obecnie na 1250 obrotów).Jak masz drugi cooler to reklamuj , chociaż Pentiawka pójdzie na samym radiatorze :wink: . Sam sprawdzałem !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Kupilem sobie jakis miesiac temu procesor Pentium 4 w wersji BOX z wentylatorem i po okolo 3 tygodniach zaczal mi dosc glosno pracowac owy wentylator - czy podlega on gwarancji , czy tylko moze sam procesor ?

Na wentyle sa podobno 10 lat gwarancji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dziwne bo coolery BOX-owe Intela są wg. mnie bardzo dobrej jakości. Ja bym go spróbował przesmarować  :wink: U mnie śmiga już pół roku cichutko jak lekki wiaterek (obecnie na 1250 obrotów).Jak masz drugi cooler to reklamuj , chociaż Pentiawka pójdzie na samym radiatorze  :wink: . Sam sprawdzałem !!

Normalne ze bedzie chodzic ale uklad ma takie zabepieczenie ze jak sie grzeje to proc automatycznie zwalnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...