Portal Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Witam Kupilem sobie jakis miesiac temu procesor Pentium 4 w wersji BOX z wentylatorem i po okolo 3 tygodniach zaczal mi dosc glosno pracowac owy wentylator - czy podlega on gwarancji , czy tylko moze sam procesor ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 telefon do serwisu ciezko wykonac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 telefon do serwisu ciezko wykonac?? Nie ale o tej porze jest nieczynny a jutro weekend:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 To dziwne bo coolery BOX-owe Intela są wg. mnie bardzo dobrej jakości. Ja bym go spróbował przesmarować :wink: U mnie śmiga już pół roku cichutko jak lekki wiaterek (obecnie na 1250 obrotów).Jak masz drugi cooler to reklamuj , chociaż Pentiawka pójdzie na samym radiatorze :wink: . Sam sprawdzałem !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 może się zakurzył poprostu i dla tego głośno chodzi.Sprubuj go przedmuchać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 szczerze jabym sie nie zabierał za smarowanie.....Bo mogą Ci póżniej ewentualnie gwarancj nie uznać:( Jak mówi Fumfel wyczyśc z kurzu a po łikendzie dzwoń i pyta w serwisie:) szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Witam Kupilem sobie jakis miesiac temu procesor Pentium 4 w wersji BOX z wentylatorem i po okolo 3 tygodniach zaczal mi dosc glosno pracowac owy wentylator - czy podlega on gwarancji , czy tylko moze sam procesor ? Na wentyle sa podobno 10 lat gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 To dziwne bo coolery BOX-owe Intela są wg. mnie bardzo dobrej jakości. Ja bym go spróbował przesmarować :wink: U mnie śmiga już pół roku cichutko jak lekki wiaterek (obecnie na 1250 obrotów).Jak masz drugi cooler to reklamuj , chociaż Pentiawka pójdzie na samym radiatorze :wink: . Sam sprawdzałem !! Normalne ze bedzie chodzic ale uklad ma takie zabepieczenie ze jak sie grzeje to proc automatycznie zwalnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...