Katarzynka Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Z powodu braku Sempronow s939 3000+ w sklepach postanowilam dolozyc troche pieniedzy i kupic athlona. Ale nie wiem jaka wersje kupic, czy Venice czy Winchester. Czym one sie roznia od siebie??? Mam teraz ok 800 zl. Ja myslalam o takim czyms: Procesor Chłodzenie Płyta główna Co o tym myslicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) zestaw OK venice i winchester to rdzenie jesli nie zamierzasz podkrecać to jest wszysko jedno które bierzesz jednak vienice jest lepszy do O/C ewentualnie jedne z pierwszych winchesterów Edytowane 12 Marca 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Freezera kup na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Freezera kup na allegro :)po jakiego grzyba, lepiej kupić wszysko w jednym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 No i bardzo dobrze wybrałaś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Spoxx Zestawik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 freezera ku;ie na allegro, poniewz wyjdzie mnie to ok 15 zl taniej :D dziekuje za kimentarze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 po jakiego grzyba, lepiej kupić wszysko w jednym sklepie. No i przepłacić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 i miec krotsza gwwarancje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) A moze ktos mi jeszcze powie... jak sie sprawuje boxowy coolerek z tego A64??? Edytowane 12 Marca 2006 przez Katarzynka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) A moze ktos mi jeszcze powie... jak sie sprawuje boxowy coolerek z tego A64??? http://egielda.com.pl/?str=art&id=863 (porównanie różnych wiatraków :) ) Co do gwarancji to faktycznie w apollo dają tylko 12 miesięcy a na allegro kupiłem z gwarą na 6 lat :-P A co do procesora może warto dołożyć te 14 zł(w Apollo) i kupić Boxa - zawsze to dłuższa gwarancja a cena niewiele większa no i można sprawdzić jak sie sprawuje ten coolerek Edytowane 12 Marca 2006 przez Craven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ale w apollo jest on chyba najtanszy... nigdzie nie widzialam tak taniego tego athlonka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 tak sie zastanawiam, czy oplaca sie kupic tego semprona za 450 zl czy lepiej dolozyc te 60-70 zl i kupic athlona??? jak uwazacie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rjarad Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 za 499 zł w bitcomputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ale w bitcomputer jest wersja oem a ja kupilam za 520 wersje box (wolalam miec dluzsza gwarancje i ten cooler przetestuje :D a potem sie zobaczy ;)) zawsze to moge za jakis czas sprzedac go a z gwarancja sprzedam go za wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 No dobrze... teraz tylko czekam na procka i plytke :) ale mam do Was pytanie... odczuje roznice (np. w dzialaniu systemu) po przesiadce z Athlona 1ghz na a64 3000+??? (pamieci zostaja te same hynix 400 mhz 512 oraz karta tak samo r9700pro 128 mb 256 bit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Powinnas odczuc. Pamietam, ze po przesiadce z Durona 900MHz na Thortona 2000+@2,1GHz odczulem spora roznice. Nastepnie przejscie na 64bit tez dalo sporego "kopa" (ale raczej juz nie w golym systemie, a w bardziej wymagajacych aplikacjach) Edytowane 14 Marca 2006 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 a w grach itp??? czy wogole moja karta graficzna nie bedzie dusila tego procka??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...