BoNt3k Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam, Zakupilem taniej nagrywarke HL-DT-STDVDRAM GSA-4081B (LG) i wedlug danych na sieci nagrywarka powinna nagrywac plyty DVD-R z predkoscia 4x i DVD+R 8x - niestety u mnie jest inaczej - DVD-R nagrywa 2x i DVD+R 4x - czyli o polowe mniej niz powinno byc :) O nagrywaniu plyta DVD-RW juz nie mowie bo to mniej wazne.... Mam najnowszy bios (A 104), uzywam Win XP i NERO 7.xx..nie pamietam dokladnie wersji Macei pomysl co jest nie tak ? Co moge jeszcze sprobowac zrobic ? Oczywisc plytki nagrywa OK - chodzi mi glownie o predkosci ktore sa inne niz zaleca producent :( pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 najprosztsze rozwiązanie...kup płyte która obsługuje taką szybkośc..to logiczne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNt3k Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) najprosztsze rozwiązanie...kup płyte która obsługuje taką szybkośc..to logiczne :lol: to mnie zakosczyles ta wypowiedzia :) uzywam raczej firmowych nosnikow - TDK i Verbatim ( predkosci 8 x ) wiec to nie jest wina nosnikow.... nikt nie ma pomyslu ? pzdr Edytowane 12 Marca 2006 przez BoNt3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...