erd Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Wiem, że często ludzie zadają to pytanie:)) Chciałbym kupić płytę do Athlona XP 1500+ i 256 DDR 333Mhz. W grę wchodzą trzy płytki: 1.DFI AD77 PRO VKT400 DDR333 AC6 AGP8x A133 za 359 zł 2.MICROSTAR KT3 ULTRA2 VKT333 (MS-6380E)za 359 zł 3.Shutle AK35GT2/R VKT 333 za 355 zł Szukałem w sieci recenzję płytki DFI, ale nie mogę znaleźć. Nie wiem czy kupić sprawdzoną płytę (MSI,Shutl), czy DFI na najnowszym chipsecie!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandx Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 MSI. Tylko i wylacznie z tych 3 MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 oczywiscie ze MSI!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 bez watpienia MSI!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 MSI :D mam ja i bardzo dobrze sie sprawuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 takze stawiam na Microstara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 5:0 dla MSI :D co wybierasz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Musze niestety postawić na MSI ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 MSI sam taka mam i smiga :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Dobra dobra :) Ktoś kiedyś na forum chwalił też DFI :) .Ale wole MSI :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 no czyli msyle ze wszystko juz jasne... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 MSI MSI MSI :mrgreen: Mnostwo zwolennikow tej plytki mowi tak :) Ja tez taka posiadam i jestem z niej naprawde zadowolony. Szczerze polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Ja tez sie dorzuce ze.......... oczywiscie MSI !!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Z tych trzech to MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 chyba was zaskoczę ale stawiam na... MSI :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Ktos na forum mial DFI i z tego co pamietam niezle mial proca podkreconego, poczekaj napewno sie zjawi:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 poczekamy, zobaczymy :D MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI !!!!!!!!!!!! RULEZ!!! :D nie bijcie... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 mam tego MSI i bardzo sobie go chwalę stawiam tylko i wyłacznie na MSI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 wszscy msi ;P yhyh ale w DFI jest KT400 :> wiec mozna sie zastanawiac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zupełnie nie rozumiem dlaczego wszyscy ciągle kupują ten osprzęt MSI ...hmmmmmmm :lol: :lol: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandx Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zupełnie nie rozumiem dlaczego wszyscy ciągle kupują ten osprzęt MSI ...hmmmmmmm :lol: :lol: :lol: :wink: Ja czekam tylko, na pierwsze POWAZNe testy ich nagrywar i DVD. Sa MASAKRYCZNIE ciche. Nic nie slychac, ciekawe jak z wydajnoscia :>. Msi Rox i tyle ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Hm.. A ja się wyłamie :P Jeżeli Ci zależy na kręceniu to podpowiem, że na Shuttle'u można m.in. bez v-mode'a jechać do bodajże 2v dla procka. Jest tam dużo możliwości ustawienia napięcia dla poszczególnych rzeczy. Pozatym Shuttle tez jest spox firma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Shuttle jest OK ale nie ma dzielnika 1/5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Uwaga, a więc ja osobiście stawiam na MSI :):):) Dlaczego,- bo aktualnie takową posiadam tylko, że KT400-Ultra-SR, a jeśli inna to ABIT :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 pajacyk - jestes pewien? W takim razie po co by były te wszystkie overclockersie wodotryski? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 no właśnie ztą płytą jest problem. Ogólnie jest świetna i sam chciałem taką kupić ale większość użytkownkiów tej płyty twierdzi że nie ma dzielnika 1/5 a kilku stwierdziło że ma. Więc wolałem nie ryzykować i kupiłem VAXa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ja stawiam na MSI ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Hmm.... czyżby MSI?! :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 No a co z tym DFI, ludzie toto chwala sobie. Moze jakis posiadacz tej mobo sie wypowie? MSI 8O :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 No a co z tym DFI, ludzie toto chwala sobie. Moze jakis posiadacz tej mobo sie wypowie? MSI 8O :D Eeee, nie chcą się tak publicznie chwalić. Skromność ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...