macialek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A jesli chodzi o MSI i Asusa, to co wybrac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 pajacyk - jestes pewien? W takim razie po co by były te wszystkie overclockersie wodotryski? Obawiam sie ze on ma racje, mialem te plyte i za chiny ludowe nie moglem zmusic jej do stabilnosci na magistrali 166. nawet gdy obnizylem mnoznik do 6 co daje ~1 ghz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Hmm.. chyba najnowszy bios rozwiazuje ten problem 8) http://www.shuttle.com/new/support/downloa...admeak35v2x.htm Skoro obsluguje bartona to musi miec 1/5 ;) To ja w takim razie polecam Shuttle+nowy bios :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Hmm.. chyba najnowszy bios rozwiazuje ten problem 8) http://www.shuttle.com/new/support/downloa...admeak35v2x.htm Skoro obsluguje bartona to musi miec 1/5 ;) To ja w takim razie polecam Shuttle+nowy bios :) Tylko, zeby to nie byl taki przekret jak z Soltekiem DRV5. Ze tylko nowsze revisony plyt obslugiwaly dzielnik 1/5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Tylko, zeby to nie byl taki przekret jak z Soltekiem DRV5. Ze tylko nowsze revisony plyt obslugiwaly dzielnik 1/5. Z tego co wiem to jest chyba tylko jeden rev tej plyty (2.2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Dlatego napisałęm napoczątku że dfi też moze być.Też czytałem o tym że się na niej dobrze kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devrael Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ja tez doloze swoje 3 grosze -> MSI !!! To solidna firma. Na tej plycie co w opisie nigdy nie mialem jakichkolwiek zwiech. Niedlugo ja wymieniam i prawie na pewno na nowsza MSI. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A jesli chodzi o MSI i Asusa, to co wybrac? Epoxa 8) Zależy od konkretnego modelu. Czyli jednak nie taki Shuttle zły jakim go malują :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 A co z Gigabyte? Niezle wypadaja w testach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...