el_kolo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mam problem. Chce kupic ram i tak sie zastanawiam czy wziąc 1GB w jednej kości i za jakis czas dokupic druga(czy bede mógl puscic je potem w dualu?) czy tez kupic 2x512MB dual. Chce wziąz patrioty tak od razu mowie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 1gb w jednej kosci pozniej bedziesz mial 2 gb w dualu tylko kup kosci najlepiej z jednej firmy i koniecznie taka sama predkosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 1gb w jednej kosci pozniej bedziesz mial 2 gb w dualu tylko kup kosci najlepiej z jednej firmy i koniecznie taka sama predkosc :)jak może być dual na tej platformie :mur: bierz to co ci sie bedzie bardziej opłacać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kolo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 hehe ten ram to nie na tą platformę:)on idzie na asrocka 939dual-sata2, sem 3000+, saphire radek x800gto fireblade,no i reszta:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 domyslilem się widac pan KAMILcom nie :mur: :mur: :mur: jak ze mi przykro :(:( bierz tak jak jja ci sugerowalem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kolo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 a jeszcze jedno pytanie:) za 400 moge miec DDR 1GB 400MHz GEIL DUAL ULT CL2 6-3-2. Na początku byłem zdeklarowany na patriota http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24089 ale chyba ten geil sporo lepszy? jak uważacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 bierz patrioty są lepsze do O/c :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kolo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 hmm ale geile są cl2 to nie lepiej niz cl3 u patriotów? (jezeli chodzi o o/c to nigdy sie w to nie bawiłem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) A ja się wyłamie i powiem te Geil. Ponieważ te Patrioty się tak ładnie kręcić nie muszą, kręcą się ładnie signature KH, XBLK, LLK i do tego te Patrioty co ty podałeś mają CL3 :wink: EDIT: s4t1n czy ja napisałem że te Geil maja CL2.5 nie!! Z tego co autor topica napisał wynika że mają CL2 więc czytaj uważnie. Edytowane 12 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 jak nie chcesz krecic to bierz GEIL'e tansze no i maciag ma racje one maja CL 2,5 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kolo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 hm dzieki za opinie a wie ktos jak wypadają w zestawieniu z tamtymi pamięci firmy A-Data? bo podobno tez dobre jak nie lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A-Data dobre memki :wink: Można brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...