BENITO Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Pamięci biorą góra 10W na slot. To w przypadku +5v masz 2 Ampery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 No to w takim razie i tak dużej różnicy to nie robi... Wielkie dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVRAL Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Właśnie zakupiłem Seasonic S12 430W i po podłaczeniu kopara w podłoge :blink: zasiłka jest niesłyszalna ,nie wiem jak to możliwe ,ale nie narzekam ,teraz to nawet jak wchodze do pokoju to nie wiem czy komp chodzi czy nie :D ,dodatki są super ,wygląd zasilacza też ,wg. mnie najlepszy zasilacz jaki można kupić w cenie do 350zł. Polecam ,napewno nikt się na nim nie zawiedzie i nie będzie się miał do czego przyczepić ,dam sobie głowe uciąć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Miałem okazje słyszeć tego Anteca i jest głośny. Byłby chyba najgłośniejszy w moim kompie. Seasonica też słyszałem i jest bardzo cichy :) Teraz to już nie wiem. Jak mam nie widzieć dużej róznicy w "mocy" zasilacza to wezme tego seasonica. Nie wiem, zastanowie się jeszcze do poniedziałku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 a ja kupilem dzisiaj SEASONICA S12 430W za 299zl i nikt mi nie powie ze w tej cenie jest lepszy zasilacz! jak go przetestowalem zrobilem tak :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 A ja po radach na forum Zenfista też kupiłem tego Seasonica. Jutro powinienem go mieć bo paczka już poszła :) __________________ Mam już Seasonica :) Napięcia trzyma bardzo dobrze i jest o wiele cichszy od starego SuperKwiatka, ale i tak go dobrze słychać :/ :( __________________ Zrobiłem sobie krótki teścik Venice @ 2.9 - 1.66V <- trzyma się jak skała Prime 15min in- place: 12V@12.01-12.00 :) 5V cały czas @ 5.04- 5.05V ////////////////////// Molexy są bardzo łatwe i szybkie w odpinaniu. Ale kable są za długie (malutka obudowa) Zasilacz jest bardzo cichy :) Ale nadal coś w kompie słychać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...