(D)jur(on) Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 sory ze tu ale jestem szczesliwy ze juz PO moje wyniki: PISEMNE: polski 3 :( matma 6 :D USTNE polak 4 anglik 5 fiza 5 Podajcie swoje wyniki PREOSZE MODERATOROW O NIEZDEJMOWANIE TEGO POSTA :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Gratuluje! Zdałem bardzo dawno z 7 lat będzie. Moje wyniki się przeterminowały szczególnie jak poszedłem na studia, ale proszę w twojej kolejności...4,5,4,3,6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 u mnie było to jakieś 4 lata temu. polski 5 mata 5 ustne: pol,mata - zwolniony ang. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 no ja na razie mialem pisemne... polski - 4 angielski - 5 (no i jestem zwolniony z ustnego tzn. z ustnego tez mam automatycznie 5) :D jeszcze tylko polski ustny i niemiecki ustny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 2 lata temu polski pisemny 3+ mata pisemny 4 polski ustny 5 mata ustna 4 angol ustnie 4 a teraz studia :) (Politechnika Gliwicka wydział AEI) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Ja maturke zdawłem ok 10 lat temu :D Teraz przygotowywałem kolesia i 2 lata temu kumpel do mtmy obaj zdali na 5 :D Kurcze ciesze się jakbym to ja zdał matme na 5.. GRATULUJE.. Teraz jak pójdziecie na studia to "mature będziecie mieli co pół rou" Pozwodzenia zyczę i sukcesów.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 A to moje wyniki z 98r.: (dodam, ze sie duzo nie uczylem) - polski pisemny - 3 - matma pisemna - 4 - polski ustny - 3 - matma ustna - 4 - ang. ustny - 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7Bears Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Ja zdawałem maturę w 93r (było bardzo upalnie !!! :) ) - polski pisemny - 4 - matma pisemny - 5 - polski ustny - 4 - matma ustny (zwolniony) - 5 Przy okazji wielkie podziękowania dla pani od polskiego z TK(byłego??) - której ulubionym słówkiem było i jest: "robaczki" :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrabcio Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 ehhhhhhhh.......... gratulacje :))) ja mialem 4,5,5............troche odlegle czasy :)) z kolei jutro o 12:30 bronie prace MGR :) wish me luck.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 to ja bede orginalny :D rok temu zdobylem wszystkie mozliwe pozytywne oceny :) 2 - polski ustny 3 - polski 4 - angielski 5 - matma 6 - matma ustna (ladnie widac, jaki przedmiot mi nigdy nie lezal :) ) przy praktycznie zerowym nakladzie sil (bo 2-3h na dzien przed kazdym ustnym i 0h przed pisemnymi sie chyba nie licza...), nikt u mnie w domu nie czul w ogole, ze ja cos zdaje, bo ja w najlepsze sobie przy kompie siedzialem caly czas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havana Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 nie chwaląc się gratuluję Ci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 ja dzis skonczylem mature !!!!!!!!!!!!!!!!!! polak pisemny 3 polak ustny 4 matma pisemna 5 matma ustna -zwolniony angol ustny 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Kurcze prymusy z was... gratulacje. Ciekawe co ja bede mial za dwa lata... zobaczy sie jaka sobie zrobie srednia w 3 i 4 klasie, bede sie staral pewnie powyzej 4.0; ale nie bedzie to zbyt latwe(chemia i niemiecki pociagna mnie w dol...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 JEBA** MATURE :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Jezeli pojdziesz na studia to o takiej sredniej bedziesz mogl sobie tylko pomarzyc. Tu najlepsza ocena jest zwykle 3, przy czym czasem 2,5 tez zalicza :P (tak przynajmniej jest u mnie na mechanicznym) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 U nas na Elektronice też. Przy okazji pytanie do Tomasa: Po ile u was życzą za kurs powtórkowy (standardowy, 2godz. tyg.)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Jezeli pojdziesz na studia to o takiej sredniej bedziesz mogl sobie tylko pomarzyc. Tu najlepsza ocena jest zwykle 3, przy czym czasem 2,5 tez zalicza :P (tak przynajmniej jest u mnie na mechanicznym)Hmm, nie chwalac sie ja 1 semestr na elektrotechice zaliczylem ze srednia 4.3 :OOO Naprawde nie wiem jak to zrobilem... Wcale nie jestem kujonem, a wrecz przeciwnie, zeby zmusic mnie do uczenia to trzeba miec chyba stalowe nerwy i duzo czasu (a i to moze byc za malo). Dla kontrastu w 4 LO mialem ok. 3.3 :) a i ten semestr nie rokuje sredniej wiekszej niz 3.5 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radior Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 nie wiem czemu patrzycie aż tak na oceny. Najważniejsze jest że zdane i tyle. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 niby masz racje :D, ale w 4 klasie szk. sredniej licza sie tez oceny i to mocno, bo wiele uczelni wyzszych bierze pod uwage oceny maturalne i z 4 klasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Jest u nas cos takiego z Pokemonow(PKM) za 120zl, ale nie chodze na to. Jezeli chodzi o urlopik, to. min. 800zl. Nie chodzi o oceny, tez uwazam, ze trzeba tylko zaliczyc na ocene minimalna, ktora zalicza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Jesli wybrales studia, ktore cie interesuja, jestes zdolny i sie duzo uczysz to mozesz miec spokojnie srednia i powyzej 4. Ale komu by sie chcialo tyle uczyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Takich ludzi na moim wydziale mozna policzyc na palcach jednej reki, w porywach - dwoch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 no ja juz PRAWIE, jeszcze tylko ustna matma, ale to luz :) z pisemnych to tak: polak - 3, matma - 5, i ustne: polak - 3, i anglik - 5, wiec jest w miare ok, w sumie matura to nic takiego :wink: ale te egzaminy na studia :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Przeciez mozesz isc tam, gdzie nie ma egzaminow, a jest konkurs swiadectw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 8) OJ TO BYŁO 4 LATA TEMU HHEEHE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 heh to ja podam swoje: polski pisemny - 5 polski ustny - zwolniony angielski pisemny - zwolniony angielski ustny - zwolniony geografia ustnie - 5. szybko i bezboleśnie - tylko dwa egzaminy :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Dobra - trochę się spóźniłem, ale wyników i tak nie mam, bo zdawałem nową - mam tylko ustne: polski - 46/100 :cry: (nienawidzę humanistów - i to z własnej szoły...) angielski - 95/100 :lol: (to lubię) A reszta - nie wiem kiedy będę - ponoć do 30 czerwca. Boję się tylko o fizykę i polski (pewnie niepotrzebnie), matma i angielski to drobiazg. Ale maturę i tak musę tylko zdać, bo liczy się wyłącznie egzamin na studia - na który zamierzam się już uczyć. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 polski piemny :5 polski ustny: zwolniony j. angielski ustny : 5 historia pisemny :5 historia ustny : zwolniony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 To było 3 lata temu... Polak pis. - 5 Biologia pis. - 5 Polak ust. - 4 Biologia ust. - zwolniony Francuski ust. - 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikt Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 NO to: polak- 3(smierć humanistom) ustny- 3 mata-3 ustny(niemiec)-6 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...