Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluje!

Zdałem bardzo dawno z 7 lat będzie. Moje wyniki się przeterminowały szczególnie jak poszedłem na studia, ale proszę w twojej kolejności...4,5,4,3,6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja na razie mialem pisemne...

polski - 4

angielski - 5 (no i jestem zwolniony z ustnego tzn. z ustnego tez mam automatycznie 5) :D

jeszcze tylko polski ustny i niemiecki ustny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja maturke zdawłem ok 10 lat temu :D Teraz przygotowywałem kolesia i 2 lata temu kumpel do mtmy obaj zdali na 5 :D Kurcze ciesze się jakbym to ja zdał matme na 5..

GRATULUJE..

Teraz jak pójdziecie na studia to "mature będziecie mieli co pół rou"

Pozwodzenia zyczę i sukcesów..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zdawałem maturę w 93r (było bardzo upalnie !!! :) )

- polski pisemny - 4

- matma pisemny - 5

- polski ustny - 4

- matma ustny (zwolniony) - 5

Przy okazji wielkie podziękowania dla pani od polskiego z TK(byłego??) - której ulubionym słówkiem było i jest: "robaczki" :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja bede orginalny :D rok temu zdobylem wszystkie mozliwe pozytywne oceny :)

2 - polski ustny

3 - polski

4 - angielski

5 - matma

6 - matma ustna

(ladnie widac, jaki przedmiot mi nigdy nie lezal :) )

przy praktycznie zerowym nakladzie sil (bo 2-3h na dzien przed kazdym ustnym i 0h przed pisemnymi sie chyba nie licza...), nikt u mnie w domu nie czul w ogole, ze ja cos zdaje, bo ja w najlepsze sobie przy kompie siedzialem caly czas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze prymusy z was... gratulacje. Ciekawe co ja bede mial za dwa lata... zobaczy sie jaka sobie zrobie srednia w 3 i 4 klasie, bede sie staral pewnie powyzej 4.0; ale nie bedzie to zbyt latwe(chemia i niemiecki pociagna mnie w dol...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli pojdziesz na studia to o takiej sredniej bedziesz mogl sobie tylko pomarzyc. Tu najlepsza ocena jest zwykle 3, przy czym czasem 2,5 tez zalicza :P (tak przynajmniej jest u mnie na mechanicznym)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli pojdziesz na studia to o takiej sredniej bedziesz mogl sobie tylko pomarzyc. Tu najlepsza ocena jest zwykle 3, przy czym czasem 2,5 tez zalicza  :P (tak przynajmniej jest u mnie na mechanicznym)

Hmm, nie chwalac sie ja 1 semestr na elektrotechice zaliczylem ze srednia 4.3 :OOO Naprawde nie wiem jak to zrobilem... Wcale nie jestem kujonem, a wrecz przeciwnie, zeby zmusic mnie do uczenia to trzeba miec chyba stalowe nerwy i duzo czasu (a i to moze byc za malo). Dla kontrastu w 4 LO mialem ok. 3.3 :) a i ten semestr nie rokuje sredniej wiekszej niz 3.5 ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby masz racje :D, ale w 4 klasie szk. sredniej licza sie tez oceny i to mocno, bo wiele uczelni wyzszych bierze pod uwage oceny maturalne i z 4 klasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest u nas cos takiego z Pokemonow(PKM) za 120zl, ale nie chodze na to.

Jezeli chodzi o urlopik, to. min. 800zl.

Nie chodzi o oceny, tez uwazam, ze trzeba tylko zaliczyc na ocene minimalna, ktora zalicza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja juz PRAWIE, jeszcze tylko ustna matma, ale to luz :) z pisemnych to tak: polak - 3, matma - 5, i ustne: polak - 3, i anglik - 5, wiec jest w miare ok, w sumie matura to nic takiego :wink: ale te egzaminy na studia :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra - trochę się spóźniłem, ale wyników i tak nie mam, bo zdawałem nową - mam tylko ustne:

polski - 46/100 :cry: (nienawidzę humanistów - i to z własnej szoły...)

angielski - 95/100 :lol: (to lubię)

A reszta - nie wiem kiedy będę - ponoć do 30 czerwca.

Boję się tylko o fizykę i polski (pewnie niepotrzebnie), matma i angielski to drobiazg.

Ale maturę i tak musę tylko zdać, bo liczy się wyłącznie egzamin na studia - na który zamierzam się już uczyć. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...