SpiderMAN Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Czy po zmniejszeniu odswiezania pamieci powinien nie pojawiac sie juz Blue screen z tym komunikatem? Wiem, ze to zwiazane jest z podkreceniem pamieci. Znalazlem tez w sieci, zeby podniesc napiecie na pamieciach w miare mozliwosci, zaraz sprawdze, zalezy mi na pelnej stabilnosci, a czasmi jak cos probuje robic z wieksza iloscia danych robi sie mega krzak. Dla nie wiedzacych co to za blad prosze bardzo ->GOOGLE - rezultaty :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 To czy pomoże zależy od tego jak wiele błędów w pamięci występuje przy wyższym odświerzniu. Czyli zależy od samych kości. Taki sam błąd miałem jak zwaliła mi się płyta i powodowała błędy odczytu z pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zmiana CASa z 2 na 3 nie pomogla. Moze jak wymienie pamieci bedzie dobrze. I tak jestem na kupnie 2x 512 MB SDRAM PC133 - tanie sa jak barszcz wiec spox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...