kamikazze Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mam prośbe czy dał by rady ktoś z forumowiczów wytłumaczyć mi o co lata z tymi całymi timingami ram. Wiem gdzie je znależć ale tak nie za bardzo wiem co oznaczają no i czy lepiej że są jak najwyższe czy może lepiej jak są jak najniższe :blink: . Ja mam 2.5,3,3,7 i nie wiem czy to dobrze czy żle a jeżeli źle to jak to poprawić. Bardzo bym prosił o cierpliwość i wyrozumiałość dopiero się ucze ponoć nigdy nie jest na to za późno :) z góry dzieki za odpowiedź. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 im mniejsze wartości tym wyzsza wydajność timngi oznaczają ilość cykli oczekiwania pomiędzy kolejnymi operacjami na pamięci,, gdzieś kiedyś widziałem to dokładnie opisane,, pomoże www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Uważam, że dużo Ci pomoże w zrozumieniu zawiłości tematu Timingów ten LINK . Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Dzięki za odpowiedź teraz to już wiem o co w tym lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...