assan Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam. Szykuję się do wymiany karty ( obecnie mam zastępczo FX5200 :blink: ). Zastanawiam się nad kupnem karty pod AGP (płyta główna nie jest rewelacyjna - VIA - obsługuje maks AGP x4 ). Procesor Celeron 2.6Ghz , 1024MB RAMu (266Mhz). Mam dylemat, czy szukać 6600, czy też zdecydować się na 6600LE od Gigabyte, czy w końcu zapolować na 6200 Winfasta, na którym będzie można odblokować 4pot. Nie szukam jakiejś ekstra karty, gdyż zdaję sobie sprawę, że reszta podzespołów nie jest rewelacyjna... Mam też pytanie - jaką moc musi posiadać zasilacz (minimalnie) aby uciągnąć tego typu karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 tylko nie le to padaka jest 6200 też nie polecam 6600 a najlepiej ge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...