M79 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 czy istnieje inny poza standardowym uklad otworow na plytach z socket478? jako standardowy mam na mysli otwory sluzace do przymocowania tych plastikowych uchwytow. czyli czy sa produkowane jakies plyty z dodatkowymi otwarami? zastanawiam sie nad kupnem fajnego coolerka ale jest jakos dziwnie montowany i nie wiem czy bedzie to u mnie pasowalo. http://www.overclockedpc.co.uk/p4mounting.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Montowanie coolera do P4 IMO jest bardzo dobre. Dzięki 4 otworom zawsze jakoś coś wykombinujesz. Ja mam V7+ bezposrednio bo MOBO przykreconego bo nie miałem odpowiednich zapinek i srubkami go potraktowałem. Zapodaj zdjęcia tego coolera to sie zobaczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 e!Gr00bY niewiem czy to dobry pomysl przykrecanie bezposrednio do plytki... bedizesz mial problem ze sprzedazą tej plytki.... badz wcisniesz ja komus na allegro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 A w czym niby ma być problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 no link juz dalem, ale moze zle sie wyrazilem nie chodzi o wiatrak ale o bloczek wodny... http://www.overclockedpc.co.uk/p4mounting.htm na zdjeciu po lewej widze jakis dodatkowy otwor i zglupialem o co chodzi. ps ze sprzedaza nie bedzie problemu, przeciez nie bede wiecil dziur w plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Ten otwór z lewej to... miejsce na przykrecenie płyty do budy 8) Problem rozwiązany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 k...wa a ja od 2 godzin szukam jak idiota... DZIEKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 N/P - ..."musimy sobie pomagac..." 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 A w czym niby ma być problem?wiele ludzikow to wzrokowcy ;P kupujac najpierw oblukaja towar itp. dla ludzi co sie znaja sprzedaz spox, ale za nizsza cene niz jakiemus matołkowi co ocenia po wygladzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A, że niby co? Przeciez nie widać po niej tego, że to na śruby?? Przecież tam sa oryginalne otworki i się pod nie podłączam. Podkładki dane wiec nic się nie porysuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...