Infector Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam Od paru dni jestem posiadeaczem Toshiba Satellite M70-159.Na pokładzie jest program Toshiba Power Saver i mam w zwiazku z nim pytanie. Otoz w tym programei znajduje sie opcja wylaczenie dysku twardego... czy jak mam wlaczony prog. Emule to dysk sie wylaczy? Kiedy ten dysk sie wylacza? Druga sprawa to chcailbym zmienic informowanie o niskim poziome bateri. W Power Saver w zakadce "konfiguracja operacji" sa opcje do ustawienia owego alarmu ale te opcje nie dzialaja. Ustawilem sobie: *Alarm o niskim naladowaniu akumulatora - 6% *Alarm krytyczny dla akum. - 2% *Sposob powiadamiania w obu przypadkach ustawiony na - Komunikat Pomimo takich ustawien alarm wlacza sie przy 10% i w dodatku jest to alarm dzwiekowy Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Druga sprawa to chcailbym zmienic informowanie o niskim poziome bateri. W Power Saver w zakadce "konfiguracja operacji" sa opcje do ustawienia owego alarmu ale te opcje nie dzialaja. Ustawilem sobie: *Alarm o niskim naladowaniu akumulatora - 6% *Alarm krytyczny dla akum. - 2% *Sposob powiadamiania w obu przypadkach ustawiony na - Komunikat Pomimo takich ustawien alarm wlacza sie przy 10% i w dodatku jest to alarm dzwiekowy Prosze o pomoc Poszukaj w Panel sterowania -> Opcje zasilania -> Alarmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infector Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 wszytko jest tak samo ustawione jak w Power Saver ale jak bym chcial zmienic ustawienia to nie moge gdyz po kliknieciu na przycisk "zastosuj" wyskakuje informacja "Aby skonfigurowac wlasciwosci Poer Options (Opcje zasilania) otworz w Panelu sterowania funkcje OSHIBA Power Saver" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrfee Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Wybierz wiec w panelu sterowania w opcje zasilania - toshiba power saver, a dzwiekowe powiadamianie o wyczerpaniu baterii mozna wylaczyc w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...