cobiq Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam jak wyzej mam taka plyte i potrzebuje odpowiedzi http://www.asrock.com/support/download.asp?Model=P4VT8%2b w tym linku znajduja sie jakies strerowniki do plyty i jakies inne informacje ! chodzi mi o to czy da cos jak zainstalluje SATA driver ver:3.00b i ten wyzej nad nim prosze o odpowiedz dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 jak "da coś"? w jakim sensie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayn Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 raczej nic. Mam tą płytę i te drivery przydają sie tylko do dyskietki startowej SATA. Zresztą chłopie sprzedaj tą płytę bo jest denna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...