Paazik Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Mam problem z modemem Pentagram Dark 56i. Jestem użytkowikiem usługi internetia(callback).. Wszystko jest porządku aż do momentu kiedy modem odbiera połączenie od serwera netii. Wtedy następują po sobie ciągłe sygnały. Trwają one ponad minutę po czym następuje rozłączenie. Sprawdzałem z normalym połączeniem z tp (0202122) i działa. Stery mam zainstalowane najnowsze. Co to może być?? Łącze skonfigurowałem za pomocą pliku wysłanego mii podczas rejestracji. Na drugim kompie wszystko mi działa na Zoltrixie. Mam Winde 98se. Może jakoś skonfigurować modem itp.?? Help!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zapytaj szpecow od Internetiiiii... oni powinni Ci pomoc. Moze cos ze "initstringami" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...