siwyyy Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 http://www.allegro.pl/item89518419_casetek...perokazja_.html Na plus; -blacha 1mm. jeśli ma :wink: -możliwość zamontowania sporej liczby wentyli... -wyświetlacz temp. z sondą. -firewire z przodu. Na minus; -wiejski tuning w postaci beznadziejnego podświetlenia(9 kwadracików) :mur: :mur: :mur: -wentylatory z przodu zasłoniete, przez plastyk/blache/aluminium(niepotrzebne skreślić) Co o niej sądzicie... Ew. co innego w tej cenie, bez dokładania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Casetek to dobra firma, wątpiężebyś coś lepszego wyrwał za tę cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystic-3000 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 w tej cenie to raczej dobry wybor. napewno bedzie lepsza od codegenow, tracerow... ja mam przynajmniej takie zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Ja bym jeszcze rozważył tą budę klik - oczywiście trzeba ją przemalować ;) Edytowane 13 Marca 2006 przez peterpz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mystic-3000 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ja bym jeszcze rozważył tą budę klik - oczywiście trzeba ją przemalować ;)nom racja, ale moze komus zolta sie podobac, w koncu jest orginalna :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...