surix Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Witam Mam problem z moim dyskiem Samsung 80GB, ostatnio zacząłem formatowac dysk i na 3 partycji dysku na 86% stanął i nie ruszał, przeskanowałem go HDD tune i wykryło bady :? , uzyłem HDD regeneratora 1.51 wykrył 115 bad sectorów i pokazał że wszystkie udało mu sie naprawic. Ale dalej dysk niechce sie formatowac na tej 3 partycji, czy jest jakis sposób na to że można to jakoś naprawić??? Zapodałem drugi raz HDD regeneratorem i to samo wykrył 115 badów ale nic z tego :-| dysk ma rok, mam od kumpla czteroletniego samsunga 10GB i żadnych badów nie ma, a na tym nowy juz się pojawiły :sad: jeśli ktoś wie jak pomóc niech się odezwie.. Pozdrawiam Edytowane 12 Marca 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Możesz reklamować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Tego nie wiem, mam na niego gware ale nie wiem czy bad sectory mogą być przyczyną reklamacji :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Tego nie wiem, mam na niego gware ale nie wiem czy bad sectory mogą być przyczyną reklamacji :unsure: TAK Edytowane 12 Marca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 A co im mówić wrazie czego gdyby pytali jak to się stało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 A co im mówić wrazie czego gdyby pytali jak to się stało?po pierwsze dysk nie daje się zformatować po drugie ściągasz program diagnostyczny ze strony producenta i robisz test, po zakończeniu testu pokaże się podsumowanie z wynikiem czyli: test za kończony niepowodzeniem/błędem, robisz zrzut tego komunikatu, drukujesz i pokazujesz jako kolejny dowód ze dysk jest nie sprawny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jeszcze nigdy przy reklamowaniu dysku z badami nie słyszałem pytania o okolicznosci powstania tych badów, przeciez to by było smieszne, a nawet żałosne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...