durczyn Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 całkeim oryginalny pomysł, ale jak dla mnie to buda za niska, za mała :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 całkeim oryginalny pomysł, ale jak dla mnie to buda za niska, za mała :] "nuclear shelter mainframe mod" - ludzie nie robią schronów w drapaczach chmur... aczkolwiek ja podtrzymam swoje zdanie, że to bardziej wkracza na terytoria Bio-Reactorowsko-Pelzakowskie... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 zgadzam się co do nazwy projektu, ale jeśli chodzi o dopasowanie samego wyglądu to mimowszystko zrobił bym w dużej budzie bo dla mnie takie wygodniejsze, ale to kwestia gustu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Zapraszam do ogląania ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 wywal te kółka!, a zamiast nich daj te podstawki pod kolumny co masz na górze frontu tylko pomalowane na czarno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Ale mi się podobają TE kółka ! ;) Ale dzieki za rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 W pierwszej chwili chciałem napisać, że ten zielony monitor to jest masakra. Ale spojrzałem na całość po raz drugi i moje skojarzenie jest takie: gdyby nie te kolce i lcd to cały zestaw jest bardzo retro :) Wsadzony do ołowianych pudeł, upchnięty w schronie w połowie lat 60 jako cudowny projekt z nadzieją na przyszłość i odkurzony teraz przez ciebie :] Coś w tym jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Mi się bardzo podoba, tylko zamień na coś te kółka, albo schowaj aby się tak w oczy nie rzucały. A po za tym to lux ;) Że się tak wyraże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...