Kudeł Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mam SB live 24bit oem i chciałbym do niego zainstalować creative play center... Naściągałem chyba wszystkie mozliwe wersje tego programu i żadnej się da zainstalować...ciągle woła o najnowsze sterowniki (a mam takowe ze strony creative) albo w ogóle nie wykrywa karty w systemie i przerywa instalację...i co tu zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karsi Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Koniecznie zainstaluj sterowniki do plyty glownej!!!!!!! bez tego nie pojdzie, jezeli masz VIA to pakiet Via jezeli inne to inne, zainstalujesz i sterowniki sie normalnie zainstaluja:) mialem podobny problem:) pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudeł Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Mam chipset Intela 865PE i pierwsze co robię, po formacie to instalacja sterowników. Ale spróbowałem jeszcze raz zainstalować i niestety dalej mam to samo <_< Masz taką samą kartę? Jakiej wersji Play center używasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...