majim Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam, obecnie mam codegena 300w (wiem ze to szajs) ale napiecia trzyma (na athlonie 2,0 40gb+80gb nagrywarce geforce 2 ti) idealnie i zero wahań (no 12->11.6 ale poza tym jest jak skała). Chce zmienić kompa na Asrock 775Dual-880 Pro Via PT880 s.775 2x 1gb dual ram pc 400 (tak w ogóle ile w zzera ram 1 czy 100, ktos sie orientuje?) celeron d około 3ghz i jak sądzicie czy potrzebny mi nowy zasilacz. JEśli tak to jaki polecacie za jak najniższą cenę. Grafe narazie zostawiam, do czasu az znajde na nowa kase. Wiec wolalbym kupic zasilke razem z grafa za pare miechow. Tylko czy ten kodegen pociagnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0fesor Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Polecam fortrona 350watt można go dostać na allegro za 52zł.Naparwdę bardzo dobry zasilacz.Delta również będzie dobrym wyborem za małą cenę.Jeśli amsz do wydania ok 120zł to mogę również polecić modecoma 350gtf.Jest t taki najtańszy zasilacz ze średniej półki.Godny polecenia:) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...