Mimi Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Na płycie ECS K7S5A nie mogę zainstalować starych kart graficznych Agp2 (Intel 740, Vodoo Banshee) Problem wygląda następująco przy starcie kompa wszystko ok, po chwili dalej nie rusza system (win98SE) miga kursor i NIC!!! , podłączenie karty Gforce MX200 i wszystko Ok. Sterowniki, wyłączenie w biosie Agp4 nie pomaga dalej to samo... :( Proszę o pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Wymien mobo , na jakies normalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 wydaje mi sięże alternatywnym rozwiązaniem będzie spzedać ten shit i kupic cos normalnego, w tym biosie nic pzeciez sie nie da ustawic, jest tam cos takiego jak fast write itp. jesli tak to powylaczaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 VooDoo Banshee jest AGPx1 :( - a na innym systemie próbowałeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loom Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Mysle ze spowodowane jest to przez brak wystarczajacego napiecia na porcie agp. Starsze karty garficzne wymagaja duzych napiec a ECS znany jest z produkowania plyt zachowujacych sie bardzo roznie . Choc faktem jest ze MSi 845e max2 nie wspolpracuje z takimi kartami ale producent lojalnie o tym informuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Musisz sciagnac biosa z szybkim zapisywanie itp opcjami i powino isc to wersja najnowsza ale nieoficialna na stronie http://k7s5a.republika.pl/ i wtedy przestaw i sprobuj ja mam Gf2TI ULTRA 64MB DDR tv-out Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Widzę kolejną ofiarę ECS no lepiej było dołorzyć 200 zł i innąpłytkę !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 jak już zachciało ci się ECSa to mogłeś sobie wybrać inny model np.: K7VTA3 i może nie miał byś takich problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenskin Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 hej ja miałem problem z agpx4, ciągle ustawiało się x2. w końcu użyłem PowerStrip'a i udało się (po paru restartach). pozdroofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...