cybernorb Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam niedawno zostawilem kompa wlaczonego i poszedlem do pracy. Jeden ze wspoldomownikow sciagnal jakis program i po uruchomieniu okazalo sie ze to byl wirus ktory zniszczyl caly system. Nie pozostalo mi nic innego jak format. Zainstalowalem windows XP z SP2 wszystko pasuje ale gdy chce wejsc na http://www.mks.com.pl i przeskanowac system IE zwraca komunikat ze moje ustawienia blokuja dostep ActivX. W ustawieniach zmienilem co sie da powlanczalem wszystkie mozliwe opcje wylaczylem wszystkie zabezpieczenia a dalej mam ten sam komunikat Strone dodalem do zaufanych witryn i dalej nic. Czy ktos wie co to moze byc i jak to naprawic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Aktualizowałes ostatnio system przez windows update? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernorb Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Jedna z ostatnich aktualizacji ma wplyw na dzialanie activex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ale to ciekawe... ja mam XP z SP1 i łatką na blastera..i na tym kończy się mój updejt Xpka :]... i o dziwo system śmiga bezproblemowo na każdym kompie ponad rok, po kilkaset godzin uptajmu :).. Można zatem wnioskować że im lepsze poprawki tym wiecej dziur :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernorb Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Tak ale co radzicie zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernorb Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Czyzby nikt nie umial mi pomoc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 moge tylko doradzic: antywir na kompie mks od jakiegos czasu ( problemy z licencja, byli pracownicy w innej firmie itd. ) rzadko robi aktualizacje ( nie patrz na daty )- to juz nie ten program co kiedys, poza tym via internet nie wykrywa wszystkiego a jesli chodzi o IE to przejzyj dobrze zabezpieczenia ( na stronie mksa masz instrukcje co i jak ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...