Guru1 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Acer Aspire 5021 WLMi, dysk 80GB 5400 16MB cache, reszta konfiga taka jak w standardzie. Laptop nie jest zniszczony, nosi ślady zwykłego użytkowania. Laptop był kupiony w lipcu 2005 roku. Ile za to ewentualnie wołać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ze 3700 mysle, ze mozesz krzyczec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytuz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 A ile moglbym wziac za takiego jak w syg? Acer 5024_100 ? Z 4000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 a popatrzyc na allegro nie umiesz... ja poszperalem w zakonczonych aukcjach i od razu znalazlem :P :mur: Przekalkulowalem i dalem propozycje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Ile dostanę za tego 5512 z siga ? Z 22 czerwca 2005r. 0 otarć wygląda jak nówka Edytowane 13 Marca 2006 przez aceraspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jezus Maria... A ile ja dostane za mojego??? Wez poszukaj w zakonczonych aukcjach, to sie dowiesz... :D :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytuz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 a popatrzyc na allegro nie umiesz... ja poszperalem w zakonczonych aukcjach i od razu znalazlem :P :mur: Przekalkulowalem i dalem propozycje... Masz racje, sprawdzilem i mysle ze z 4000 da rade:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Masz racje, sprawdzilem i mysle ze z 4000 da rade:)Dzięki a ceny na aukcjach są trochę zaniżone dlatego jak sie wycenia nie można ślepo patrzeć na aukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Dzięki a ceny na aukcjach są trochę zaniżone dlatego jak sie wycenia nie można ślepo patrzeć na aukcje.Tez tak mysle, dlatego mam nadziej, ze znajde kupca za jakis miesiac/dwa za 3700 na swojego... Chyba sobie przywioze E1705 z WUXGA+ i 1GB ramu i CoreDuo, grac nie gram az tyle, wiec GF7800 sobie chyba daruje, chyba, ze sie uda wyrwac w cenie 1400$... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...