Guru1 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zastanawiam się nad zmianą laptopa. I teraz takie moje przemyślenia- co będzie cichsze w pracy (chodzi o załączający się wiatrak) Turion MT, czy też może Centrino? Dokładnie to myślę o laptopie Asusa A6VA na centrino, albo A6KM na Turionie MT... Generalnie chodzi mi w laptopie o dobry ekran, długi czas pracy na bateriach i niski poziom hałasu. Grafika to rzecz drugorzędna, bo jakoś ostatnio nie mam czasu grać :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 z ta matryca u asusa to trzeba uwazac poza tym centrino wygrywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotixel Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 z ta matryca u asusa to trzeba uwazac poza tym centrino wygrywa. Albo ja mialem szczescie, albo mam cos z oczami:) Matryca w moim jest ewidentnie lepsza od matrycy w ex toshibie satallite... Jest rownomiernie podswietlona i nie zauwazylem zadnych przebarwien:)) Piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guru1 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Albo ja mialem szczescie, albo mam cos z oczami:) Matryca w moim jest ewidentnie lepsza od matrycy w ex toshibie satallite... Jest rownomiernie podswietlona i nie zauwazylem zadnych przebarwien:)) Piotrek Ile Ci trzyma na bateriach komp? I widzę że jesteś z Krakowa- czy można ewentualnie jakoś się spotkać i zobaczyć jak jest z hałasem podczas pracy? Bo na tym mi głównie zależy. W sume teraz się tak zastanawiam i nie wiem czy jest sens zmieniać mojego obecnego lapka..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotixel Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ile Ci trzyma na bateriach komp? I widzę że jesteś z Krakowa- czy można ewentualnie jakoś się spotkać i zobaczyć jak jest z hałasem podczas pracy? Bo na tym mi głównie zależy. W sume teraz się tak zastanawiam i nie wiem czy jest sens zmieniać mojego obecnego lapka..... Ok 3:30 - 3:40 , jesli popracuje jeszcze nad praca wentylatorkow, dyskiem i uda sie zmienic fsb do 4H (i moze wiecej) mysle ze da sie dobic;] Co do obejrzenia, to ok, ale kolo weekendu... Piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 z ta matryca u asusa to trzeba uwazac poza tym centrino wygrywa.ASUS ma teraz gwarancje zero bad pixel, wiec bez obaw... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guru1 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ok 3:30 - 3:40 , jesli popracuje jeszcze nad praca wentylatorkow, dyskiem i uda sie zmienic fsb do 4H (i moze wiecej) mysle ze da sie dobic;] Co do obejrzenia, to ok, ale kolo weekendu... Piotrek Super- będe się z Tobą w takim razie kontaktował. Pozdrawiam Serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...