arthi Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zastanawiam sie nad zwiekszeniem ilosci pamieci w moim komputerze, nie jakies firmowe tylko zwykle noname, ale nie wiem czy lepiej jest kupic jedna kosc po 512 czy tez dokupic do tej ktora juz mam kolejne 256, plyta jest na KT133A wiec jest mozliwosc wlaczenia 4 bank interleave. Slyszalem jednak, ze opcja ta nie dziala (nie spelnia swojego zadania) na nie firmowych, tanich pamieciach...wiec jak to jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Mam dwie kości pamięci po 128 MB (no name), i funkcja ( umnie nazywa się Force 4-Way Interleave) działa jak najbardziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 u mnie działa sprzet jak niżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Kup 512 a 256 zostaw bedziesz mial razem 768 ramu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Kup 512 a 256 zostaw bedziesz mial razem 768 ramu :P Popieram :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...