wojtek4994 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Napisałem taki mały tekścik o podstawach działania komputera (operowanie informacją, system binarny). Proszę Was o ocenę tego, czy to się nadaje do czegoś :D Może dać to na FAQ? Jak to się odbywa, admin sam to wyłapie czy mam się z nim skontaktować jakbym chciał? Pzdr Nudzących się zapraszam do lektury: plik w formacie PDF (słaba jakość): http://rapidshare.de/files/15339785/01.pdf.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 moim zdaniem bez sensu :) takich info jest kuuuuUUuuupa na necie :) sam pisalem prace ostatnio podobna uzywajac tylko google :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 wiem :/ ale się nudziłem i coś tam nasmarowałem :D pracuje teraz w wolnych chwilach nad czymś dłuuuuuższym Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...