herbatniczek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Witam, Która z tych płyt jest lepsza pod względem wydajności i O/C? SLI nie będzie mi potrzebne, ale widziałem porównaniu k8nf9 ultra i k8n sli i ta druga jest sporo wydajniejsza. Ceny natomiast są bardzo podobne. Chodzi o płytę w granicach 350-390zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 z tego co ja wiem to ten asus ja mam tego gigabyte i ciagnie tylko htt 310 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Epox 9npa ultra, i nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herbatniczek Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 fajnie, tylko epox-ów w moim mieście (łódź) nigdzie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...