koparka Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Kupilem ostatnio ASUS N6800XT i zmodowalem na 16/6 i zapuscilem marka 01 - przeszedl wszytsko ladnie nastepnie 03 i tez w maire wsyztsko, sypal tylko na CPU TEST 2 a na chyab jakims innym tylko troszke (bardzo malo) po przyjzeniu sie -na 05 juz sypie wiecej, ale tez nie wszedzie W grze SAN Andreas mam 0 artekaktow, mimo wszytskeigo na high W Battleifeld 2 juz sypie, wszystkie artefakty to czarne kropki porozrzucane po ekranie... obydwie czworki potokow maja ten sam objaw... :/ Jak myslicie czemu w niektorych grach sa a w inych nie? Czego to moze byc przyczyna, ze akurat w tych testach sypie. Nie wiem czy zostawic sobie karte liczac, ze wiecej b3edie gier tych sprawnych... Moze na jakies funckcji (np przy uzywaniu SM2.0 czy cos???) po prostu wywala i musialbym ja zablokowac? Co ma specjalnego ten CPU TEST 2 w 3dm03 lub BF2 czego nie ma San Andreas? Pozdrawiam EDIT: Call of Duty 2 tez b. ladnie, jescze juro bedzie test NFS:MW Edytowane 23 Marca 2006 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmlapq Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 1.Najprawdopodobniej potoki nie są do końca sprawne więc sypie artefaktami :-| 2.Spróbuj pokombinować ze sterami (najnowsze, modyfikowane) może to coś pomoże :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Niestety wygląda na to że potoki nie są sprawne :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 a call of duty 2 chodzi gladko... juz sam nie wiem czy oddawac ta karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sturmovnik Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 potoki niesprawne na 100% , battlefield 2 korzysta z wiekszosci dobrodziejstw dx9 i dlatego widac wiecej smieci niz na san andreas ktore powiedzmy sobie szczerze bazuje bardziej na dx8.1 watpie zeby sprzedawca pozwolil oddac karte z powodu niemodowalności :D:D:D chyba ze masz ukladziki ;) jak Prafo i Sprafiedlifość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Sam juz nie wiem czy zatrzymac karte z tej aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=91300023 mam ja dopiero ponad tydzien , i 6v bez problemu chodzi a 16p tez w miare (czasami tylko arty). Moze ja sprzedam i kupie cos z gwarancja 100% modu? Jak myslicie? Chcialby moze ktos kupic za powiedzmy 550zl? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Zgadzam się z innymi, że potoki/vertexy są niesprawne. Karta była bez gwarancji moda tak więc sprzedawca jej nie przyjmie. Pokombinuj jeszcze ustawienia: 12/6, 16/5 itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Mam uklad ze sprzedawce, ze moge ja oddac, bo mnie satysfakcjonuje TYLKO 16/6, ale myslalem moze, ze ktos bedzie chcail kupic taka modowalna, ktora ma arty w mniejszosci przypadkow (3dm03 ok 10% testow, przy czym golym okiem widac tylko w CPU test 2) za cena praktycznie niemodowalnej, a moja grafa jest nowa na 36m gwrancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sturmovnik Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 a teraz sobie wyobraz sytuacje ze wychodzi nowa gra ktora zniewala wszystkim a Ty ja wlaczasz i widzisz krzaki na ekranie :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 zawsze mozna bylo na ta jedyna gre wylaczyc dodatkowe potoki... poza tym EOT bo karty juz nie mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...