Haa Site Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 www.haa.prv.pl Dotrzyj wreszcie do celu, rozsiądź się wygodnie i rozpocznij zwiedzanie po krainie Haa Site! Kliknij, zarejestruj się. W ten sposób po części nadajesz atmoswere temu forum! To nic nie kosztuje! REJESTRUJCIE SIE .... tu możecie poznać fantastycznych ludzi ....;) ZAPRASZAM Fajny_programik__Zamykacz__oraz_kilka_fajnych_linków.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Kolejne forum o niczym... normalnie az sie nie moge doczekac zeby wypelnic formularz rejestracyjny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) atmoswere zwiękrzyćFajnie by było jakbyś zajrzał chociaż do słownika... forum aboun anythingNo to jest ciekawe :lol2: A poza tym, ciekawe kto wam wstawi na stronie taki wielki banner <_< Edytowane 13 Marca 2006 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Nie wiem jak u innych ale u mnie w operze porwalaly sie napisy :o, np .. tekst ,,ostatni post: ....'' jest poza ramka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Poziom tandetności osiągnął zenitu... okropne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Nie wiem jak u innych ale u mnie w operze porwalaly sie napisy :o, np .. tekst ,,ostatni post: ....'' jest poza ramka. Moja opera ma to samo, pewnie strona optymalizowana dla ie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Wina Opery. Na Operze 9 (8265) jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Konkurencja dla bravo.pl :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...