Czolo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Witam wszystkich! Jestem tu nowy i niestety musze zaczać od problemu. W grudniu kupiłem sobie od kolegi nowego laptopa, nowego do tego stopnia, że był jeszcze w zamkniętym szczelnie pudełku. To Toshiba L10 - 204 która właśnie dziś postanowiła mi o sobie przypomnieć migotającym ekranem. Nie jest to coś strasznego raczej wielce denerwujące. Czy to poważny problem? Jak można temu zaradzić? Pozdrawiam Czolo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Witamy nowego usera. Na początek ochrzan :) : Wszelkie pytania o laptopach kierujemy TU. Poproś Moderację o przeniesienie. A co do samego migotania ekranu - sprawdź częstotliwość odświezania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) A co do samego migotania ekranu - sprawdź częstotliwość odświezania. A jak to nie pomoże to możesz mieć uszkodzony inwerter od matrycy w notku. Edytowane 13 Marca 2006 przez Tommi_bydg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...