Jurek 2 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Czy ktoś wie jak zmusić Winampa 5.21 do odtwarzania plików wav ? Dodam, że do wersji 5.13 Winamp odtwarzał te pliki poprawnie, a w wersji 5.20 i 5.21 nie odtwarza ich w ogóle. Czy to jakiś błąd aplikacji, czy trzeba coś dodatkowo skonfigurować bądź doinstalować ? Będę wdzięczny za wszelkie rady i sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamo8 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 siema.wlasnie uzywam winampa 5.21 i wszystko smiga jak marzenie, mowie o odtwarzaniu wav. A jak sie objawia to nieodtwarzanie?? wrzucasz plik na playliste i ...?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek 2 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Sam byłem bardzo zdziwiony, jak to zauważyłem. Klikam na plik - otwiera się Winamp i .... nic. Nawet wciśnięcie "play" nic nie daje. Spróbowałem w Win 2000 - to samo ( główny system to XP+ SP1 ). Myślę sobie: może niechcący odinstalowałem lub usunąłem jakiś kodek - zainstalowałem najnowszą paczkę XP Codec Pack 1.3.2 - NIC ! Coś mnie tknęło, poszukałem wersji 5.13 - działa normalnie. Teraz kiedy piszesz, że u ciebie na 5.21 jest OK jestem jeszcze bardziej zdziwiony. Czyżby kolejna fanaberia XP ? Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 A może to są po prostu pliki mp3 ze zmienionym rozszerzeniem na .wav? Bo mi też od tej wersji nie działają i musiałem zmieniać na mp3, po czym wszystko śmiga :). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...