mkl Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Jakie szamiecie? :D Ja ostatnio marsa ponieważ jest niepowtarzalny. Lubię też Liony. Kiedyś smakowały mi snikersy, ale wczoraj w sklepie na osiedlu po 2 zeta był :| 2 liony można w tej cenie mieć. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ja to tylko Liony jakoś tak mi smakują :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 mars ssie.... chyba ze upieczony :F a tak wogole to nie ma nic dobrego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Snickersy i 3bity przewaznie to w szkole kupuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Czsami robie samemu kiedyś był przepis w bikeBoardzie na batony energetyczne, jak jest sezonik rowerowy to z reguły jakieś tam Snickersy, Marsy i Liony, a na samych zawodach Borna się wcina + do tego żelki energetyczne Borna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Właśnie jjem Twixa. Też syci.;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Raczej betony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Twix, bounty, 3bit, princepolo, grześki ;] Kiedyś miałem faze na marsy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 mars lion twix kitkat(ale nie w bialej czekoladzie). prince polo sa bardzo dobre :P i taki wynalazek wedla co sie WW nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Nestle AREO :D jest dobre i chalwa czekoladowa hehe a pozatym marsy snicersy twixy i wszytsko inne oprocz bounty :D oo i ostnio mam faze kupuje sobie 2 Milkiłeje pychaaaa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 kitket rulez :-P Czasem lion, a jak bylem mały to tylko prince polo orzechowe, kilka sztuk dziennie szło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 u mnie roxuje snickers cruncher :D , pozatym to twix , mars , picinc (jakos tak sie nazywalo) i lion :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Milkiłeje wpieprzam jak tylko moge :] A pozatym to różne sznikersy i inne sramy( ups 'marsy' :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 KitKat'y każdy rodzaj, a szczególnie z masłem orzechowym. Od czasu do czasu lionopodobne: Lion, Big Wedla, Picnic. Kiedyś lubiłem "zalepy" - Snickersy, Marsy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Mars mi nie smakuje :P Snickers owszem, pozatym Lion, 3bit, Princessa, PrincePolo, teatralny(a jak :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 A do mnie dzwoniła dzisiaj jakas klientka z Biura badania opinii publicznej i wlasnie zadawała pytania na temat batoników, czy znam, czy jem czy lubie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 milky way, bounty, prince polo........ dwie wersje milky way » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ten na gorze jest o wiele lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 @Phase: a ten na dole to co? bo nie widziałem.. Co do batonów. Doszedłem do wniosku, że to może Mniejsze od paczki chipsów, ale więcej energii daje. U Mnie poprawia tez koncentrację. Coś czuję, że na miesiąc przed egzaminem będę wcinać same batony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 tylko i wyłącznie snickers :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Olimp Matrix Pro 32 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 A po takim batoniku to przydałoby się do dentysty wybrać! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Przewaznie 3bit , ale jak siedze przy kompie to tylko pieguski+cola ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 mkl napisał(a): @Phase: a ten na dole to co? bo nie widziałem..jest to wersja ktora w usa sprzedaja.. bardzo podobnie smakuje tak jak baton mars, tylko jest o bardzieje slodki i czekolada troche inaczej smakuje i jest bardziej twardszy. w skrocie mowiac nie jest zbyt dobry.. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Snickers, Twix, Bounty, Prince Polo, 3Bit, Mars [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Corso napisał(a): A po takim batoniku to przydałoby się do dentysty wybrać! :-P cicho :P w poniedziałek pewnie pójde :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 3Bit, Kociaka w czarnej czekoladzie i ciągnące się Twixy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 grzesiu napisał(a): cicho :P w poniedziałek pewnie pójde :(Mnie czeka kanałowe 6 i wyrwanie 8, więc też nie jest mi do śmiechu. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Corso napisał(a): Mnie czeka kanałowe 6 i wyrwanie 8, więc też nie jest mi do śmiechu. :wink: kanałowe...hmm gdzieś to słyszałem, i kazdy kto to mówił miał nieciekawą minę. O co w tym chodzi :| ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Wiercą Ci bardzo blisko korzenia, by nie bolało trzeba dwa lub trzy porządne zastrzyki. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Corso napisał(a): Wiercą Ci bardzo blisko korzenia, by nie bolało trzeba dwa lub trzy porządne zastrzyki. :? :blink: :blink: upsss...nie podoba mi się to :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...