Corso Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Nie chcę martwić ciebie ale są dwa rodzaje zastrzyków: 1. Powieszchowne (nic nie czujesz, tylko słychać odgłos wkłucia) stosowany do robienia płytkiej plomby lub laków. 2. Głęboki (wkłuwana igła dociera w okolice korzenia, na*****ala jak sto diabli) stosowany przy leczeniu kanałowym i wyrywaniu zęba. Życzę miłej wizyty u dentysty. :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Kitekat (tak sie to piszę??), Princessa, Lion - moja wielka trójka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Mars, kitiket :lol: grzeski, princessa, prince polo itd. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Aż strach się bać tego leczenia kanałowego.... wyciąganie nerwa teżnei jest miłe :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Wczoraj jadłem 3Bit Inverso, naprawdę niezłe, polecam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Uwielbiam PrincePolo, chyba najlepszy wafelek jaki w zyciu jadlem, no po prostu mistrzostwo. Swego czasu byla limitowana seria Twixa pomaranczowego, tez byl dobry. Od czasu do czasu Snickers, KitKat, Bounty itd. ogolnie to lubie takie rzeczy wiec prawie wszystko co podejdzie jest w miare dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jadłem dzisiaj Liona. To jest to! Smaczny, tani i daje energię. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) Snickers , biały KitKat ... Kinder Bueno ;] Bounty ... Prince Polo orzechowe .. (produkują jeszcze? - takie w zielonym opakowaniu? ) .... to tyle :] Edytowane 19 Marca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Prince Polo orzechowe .. (produkują jeszcze? - takie w zielonym opakowaniu? ) .... to tyle :] W Tesco widziałem. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Orzechowego PiciPolo mają od zaje***** w SuperPharm'ie [; Mogę Ci wysłać paczuszkę, tylko napisz ile chcesz ;] Koszt sztuki chyba 0.99 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 mars i lion no i od czasy di czasu princesse i grzeska w poolewie toffi, ale bardzo rzadko jadam bo drogie to diabelstwo i ciezko sie tym wypchac, a snicersa nie preferuje bo ma orzechy tak samo czekolad nie jadam z orzechami i rodzynami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Snikers rox Tak samo czekolady z orzechami :P Ogulnie rzecz biorąc to nie ma takiego batona który by mi nie smakował :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Ogólnie to dobry baton nie jest zły :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Snicers, Mars, Twix, 3 Bit, Kitkat (oba), Lion roxują. Ogólnie batoniki strasznie lubię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Najczęściej Lion i Snickers. Czasem Mars. Kiedyś jadłem dużo Picnic'ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Twix, Kitkat, Snickers, princessa czasem. Bardzo mi tez smakuja takie batony co maja w usa (chyba glownie skladaja sie z masla orzechowego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Niech no pomysle... Snickers, Mars, Prince Polo(obojętnie jaki smak), Lion, w sumie to każdy baton zjem, no prawie każdy... za Bounty nie przepadam... wole świeży kokos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja ostatnio Grzeska szamam. Smakuje mi nawet i nie drogi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja ostatnio Grzeska szamam. Smakuje mi nawet i nie drogi ;]Ty kanibalu jeden, jak mogłeś zjeść mojego brata?? :( Chyba że Rasiaka to pozwalam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Pawełek - drogi, karmelowe są smaczne, dość sycący Picnic - okropność, twardy, niesmaczny, podróbka Liona Lion - wg mnie niewiele różni się od kogla mogla z kakaem (smak samej czekolady) Snickers (ale ten oryginalny) - jedyny baton, którym mozna się najeść do syta Mars - fajny, bo miękki i słodki, jeden z moich ulubionych MilkyWay - słodsza odmiana marsa, równie smaczny KinderBueno - fajne nadzienie (odmiana Duplo) KinderCzekolada - droga, ale smak czekolady jest wg mnie najlepszy, specyficzny dla tej marki KinderPingui - w zasadzie lepiej poprosić babcię o upieczenie biszkopta niż tyle płacić za taką małą objętość, niby jak tam szklankę mleka zmieścili!? :lol: Duplo - smaczne nadzienie i 3 orzechy laskowe w środku :) ale niedostępny w Polsce PirncePolo/Pirncessa/inne wafelkowe - fajne ale szybko się kończą i mało pożywne zresztą produkcja wafli jest tania a batoniki drogie :/ Twix - fajny karmel, ale mała objętość w porównaniu z takim Snickersem WW - fajny smak, ale ten sam komentarz co do wafelkowych Bounty - osobiście nie przepadam za kokosami, po za tym dośc drogi 3Bit - trochę drogi, ale fajne połączenie herbatnika z czekoladą (minusem jest to, że gdy w sklepie jest zimno to cięzko takiego batona rozgryźć i traci na smaku) KitKat - nie jadłem jeszcze :) bo dośc drogi i zawsze wybieram Marsa albo Snickersa jak mam go kupić :) Chałwa polska - słodka, mocno spasztetowiona, nudząca, droga Chałwa ukraińska - słabiej zmielona (niektórym to przeszkadza), o wiele tańsza, mniej słodka, mocno sycąca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja ostatnio jadlem kitkat'a Nugat i posmakowal mi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Najgorszy baton jaki jadłem to kiedyś kiedyś PrincePolo limitowana edycja Apple (smak jabłkowy) fuuuuj A z lepszych to Kitket, mars, 3bit i inne :D Supermarkietowe odpadaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Kitket, mars, 3bit i inne :D Nie wiem czmu ale nie lubie tych batonów, najlesze sa Ukraińskie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Najgorszy baton jaki jadłem to kiedyś kiedyś PrincePolo limitowana edycja Apple (smak jabłkowy) mi one bardzo smakowały, ale to daaaawno już było - dobre kilka lat temu. swoją drogą ciekawe czemu tylko "na chwile" je wpuścili ogólnie moje ulubione batony to: 3bit, snickers (cruncher i zwykły), mars, picnic biały, twix, lion, kitkat, kinder bueno nie cierpie za to tych wafelkowych princess i princow (op. tego jabłkowego, którego już długo nie ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 mi one bardzo smakowały, ale to daaaawno już było - dobre kilka lat temu. swoją drogą ciekawe czemu tylko "na chwile" je wpuścili Moze dlatego ze byly niedobre :lol: Mnie nie smakowaly tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 przed chwilą jadłem CORNY czekoladowo-bananowy i musze przyznać, że nawet dobry był :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A ja ostatnio jadłem KitKata pakowanego jak WW. Egzemplaż był z Anglii i miał wyrażnie inny smak niz kupiony 5min wcześniej w sklepie :blink: kamilo23 Co ty masz z tą Ukrainą to ja nie wiem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 kamilo23 Co ty masz z tą Ukrainą to ja nie wiem :rolleyes: Zielone batony z czarnobyla? Moze zamiast katod do kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Co ty masz z tą Ukrainą to ja nie wiem :rolleyes: Podam ci przykład rozmieniasz 28zł Polskich na ukraińskie chrywnyw zależnosci od kursu masz ok 44 chrywny. Za to kupisz a sam ostatnio kupowałem jedną flaszke 0,5 aptermida ( bardzo dobra wódka), 1 Kg cukierków, 0,5 kg krówek, 05, kg raczków, 1 kg chałwy i 2L fante :wink: Idz teraz do Polskiego sklepu i zrób za te 28 zł zakupy takie co ja. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A nie, no to luzz ;) :lol2: W Polsce nie da rady za ch.. takich zakupów zrobić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...