eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Powiem wam że ostatnio zasmakował mi batonik Corny. Duże i naturalne, naprawdę dobre. :) B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Corny ? dobre, ale czy takie duże? (chyba, że sie cos zmienilo :D ) Osobiscie smakuje mi Corny, Snickers (zwykly) i Kitkat - wlasnie wcinam :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Corny ? dobre, ale czy takie duże? (chyba, że sie cos zmienilo :D ) Jest teraz Corny Extra Big. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nie ma to jak 3BIT czy KiteKat ale nic nie moze sie równac z Twixem :D poprostu wypasik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nie ma to jak 3BIT czy KiteKat ale nic nie moze sie równac z Twixem :D poprostu wypasik. Rox szczególnie z orzechami. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 pisze sie KitKat, nie Kitekat - to ostatnie to karma dla kotów :lol2: Wlasnie skonczylem wcinac Kitkat'a - czerwonego :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 pisze sie KitKat, nie Kitekat - to ostatnie to karma dla kotów :lol2:Poważnie? :wink: To by tłumaczyło dlaczego miał smak łososia :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Co wy ludzie od roku batonów nie jecie? :blink: Ostatnio moda na lodowe wariacje snickersów, marsów i twixów - pychoa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Przereklamowane :P Ja jadam teraz batony tylko Ukraińskie : :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Co wy ludzie od roku batonów nie jecie? :blink: Ostatnio moda na lodowe wariacje snickersów, marsów i twixów - pychoa ;] potwierdzam - dość drogie jak na loda i dość drogie jak na baton ale bardzo dobre :) smaku mi narobiłeś, po co tu wchodziłem B) coś czuję, że zaraz pójdę do sklepu po jakiś baton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 wszystko co popadnie :> NIe mam fawortow ale duzo tego schodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Snickers Cruncher zawsze na pierwszym miejscu, Bajeczny, Twix. Marsa nie lubie i innych w ktorych jest zbyt duzo toffi Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Przed chwilą wszamałem marsa delight'a z lodówki, bardzo dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 mars delight to jeden z najlepszych batonów jakie są :D następnie kitkat, twix a reszta na tym samym poziomie, żadnych lepszych/gorszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Wczoraj wchłonołem Rożka Alegnidy z kawałkiem (długim) KitKata - w sumie średni ale przy 35C w ceniu nie było "ale" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Przereklamowane :P Ja jadam teraz batony tylko Ukraińskie : :D Ale osohosi? Ja tam byle co łyknę, byle batona, ale najbardziej smakuje mi Mars, Snickers, Prince Polo Classic, 3 Bit jest doby, Kitkat, w sumie każdy dobry. Co się stało z Bounty? Nie widzę w ogóle go nigdzie, a ten kokos syci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 http://www.checkout.ie/images/magazine/200...scuits-bisc.jpg m&m's był super wg mnie. ale niestety wycofali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 bisc& był zajebisty, taki nie przesadzony, nie zasładzał i do tego tani-jak były w sklepach to nr 1, wiecie może dlaczego wycofali? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) no to było zajebiste też ... właśnie, ma ktoś jaki przeciek czego nie ma tego już w sklepach :| ? Edytowane 22 Lipca 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Co się stało z Bounty? Nie widzę w ogóle go nigdzie, a ten kokos syci... Są nadal. U mnie w pracy w automacie jest do wyboru nawet w czerwonym opakowaniu (standardowo niebieski) z ciemną czekoladą (zamiat mlecznej). :blink: B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Snickers 220V z l-carnitine i guarana ktos jadl ? Smakuje podobnie do zwyklego ale ma mniej orzechow i karmelu a zato wiecej czegos przypominajacego czekolade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 może to ta guarana, albo coś podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Snickers 220V z l-carnitine i guarana ktos jadl ? Smakuje podobnie do zwyklego ale ma mniej orzechow i karmelu a zato wiecej czegos przypominajacego czekolade. Ja nie zauważyłem większej różnicy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Po za nazwą?? Pewnie to to samo, tylko, e jest tak mało guarany, e jej prawie nie czuć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Po za nazwą?? Pewnie to to samo, tylko, e jest tak mało guarany, e jej prawie nie czuć. Dokładnie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Lion Twix Snickers & KitKat mniam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Bajeczny... i to jest życie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Są nadal. U mnie w pracy w automacie jest do wyboru nawet w czerwonym opakowaniu (standardowo niebieski) z ciemną czekoladą (zamiat mlecznej). :blink: B-)Bounty w czerwonym opakowaniu wymiata. Niestety w Polsce udało mi się go kupić ze 2 razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Za to w IRL masz tego od groma i innych wymyslow zeby tego bylo malo to wiekszosc batonow jest w opakowaniach po kilkanascie sztuk i to bardziej sie oplaca kupowac niz pojedynczo. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No domyślam się, bo czerwone Bounty znam z UK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...