Skocz do zawartości
mkl

Batony

Rekomendowane odpowiedzi

Co wy ludzie od roku batonów nie jecie? :blink:

Ostatnio moda na lodowe wariacje snickersów, marsów i twixów - pychoa ;]

potwierdzam - dość drogie jak na loda i dość drogie jak na baton ale bardzo dobre :) smaku mi narobiłeś, po co tu wchodziłem B) coś czuję, że zaraz pójdę do sklepu po jakiś baton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mars delight to jeden z najlepszych batonów jakie są :D następnie kitkat, twix a reszta na tym samym poziomie, żadnych lepszych/gorszych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przereklamowane :P

Ja jadam teraz batony tylko Ukraińskie : :D

Ale osohosi?

Ja tam byle co łyknę, byle batona, ale najbardziej smakuje mi Mars, Snickers, Prince Polo Classic, 3 Bit jest doby, Kitkat, w sumie każdy dobry. Co się stało z Bounty? Nie widzę w ogóle go nigdzie, a ten kokos syci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bisc& był zajebisty, taki nie przesadzony, nie zasładzał i do tego tani-jak były w sklepach to nr 1, wiecie może dlaczego wycofali? <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co się stało z Bounty? Nie widzę w ogóle go nigdzie, a ten kokos syci...

Są nadal. U mnie w pracy w automacie jest do wyboru nawet w czerwonym opakowaniu (standardowo niebieski) z ciemną czekoladą (zamiat mlecznej). :blink: B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snickers 220V z l-carnitine i guarana ktos jadl ? Smakuje podobnie do zwyklego ale ma mniej orzechow i karmelu a zato wiecej czegos przypominajacego czekolade.

Ja nie zauważyłem większej różnicy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi