WitekCz Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Potrzebna mi będzie nagrywarka DVD. Uważam za zupełnie nieistotne bajery typu lightscribe czy RAM. Na prędkości mi też nie zależy. Nagrywać będę do 20-30 szt płytek miesięcznie, wyłącznie na Verbatimie, czasami na +, czasami na -. Natomiast ważne jest dla mnie 1- poprawność i trwałość nagrania, 2- bezproblemowe odtważanie na sprzęcie stacjonarnym, 3- cicha praca. Nagrywanie/ odtwarzanie płyt CD tylko sporadyczne, tak jak odtwarzanie płyt DVD. Poradźcie coś, bo sam jestem w tym temacie za głupi... WitekCz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 http://pl.lge.com/prodmodeldetail.do?actTy...splay=GSA-4167B Polecam! Mam wiec moge powiedziec jedno: lepszej w tej cenie nie widze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) Jesli bedziesz nagrywac tak duzo plytek i do tego chcesz odtwarzac na stacjonarnym dvd to nie zaopatruj sie w jakies lg czy lite-on bo wiadomo ze z tym dlugo nie pojedziesz tylko w plextora najlepiej w jakis starszy model Px 116 np. ale nie wiem czy jeszcze gdzies znajdziesz a jak nie to model Px 755. Ja mam nagrywarke jak w sygnaturze (znajomy ma px116 i px755 i tez nagrywaja znakomicie) i jeszcze nigdy mnie nie zawiodla a nagrywam na niej juz 2 lata na płytkach tdk filmy na dvd i to w duzych ilosciach, na verbatimach tez nie bylo problemu, a wiec warto zainwestowac w tą nagrywarke. Pozdrawiam Edytowane 13 Marca 2006 przez andrzej_men Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Tak jak napisal kolega - Plextor - to klasa sama w sobie - ale chce jeszcze zwrocic na jedno uwage - kupuj dobre plyty - a bede one Ci dlugo sluzyc TDK, VERBATIM, SONY etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...