Skocz do zawartości
WitekCz

Dvd Nagrywarka Z Wysoką Trwałością Nagranych Płyt

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebna mi będzie nagrywarka DVD. Uważam za zupełnie nieistotne bajery typu lightscribe czy RAM. Na prędkości mi też nie zależy. Nagrywać będę do 20-30 szt płytek miesięcznie, wyłącznie na Verbatimie, czasami na +, czasami na -. Natomiast ważne jest dla mnie 1- poprawność i trwałość nagrania, 2- bezproblemowe odtważanie na sprzęcie stacjonarnym, 3- cicha praca. Nagrywanie/ odtwarzanie płyt CD tylko sporadyczne, tak jak odtwarzanie płyt DVD. Poradźcie coś, bo sam jestem w tym temacie za głupi...

WitekCz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli bedziesz nagrywac tak duzo plytek i do tego chcesz odtwarzac na stacjonarnym dvd to nie zaopatruj sie w jakies lg czy lite-on bo wiadomo ze z tym dlugo nie pojedziesz tylko w plextora najlepiej w jakis starszy model Px 116 np. ale nie wiem czy jeszcze gdzies znajdziesz a jak nie to model Px 755. Ja mam nagrywarke jak w sygnaturze (znajomy ma px116 i px755 i tez nagrywaja znakomicie) i jeszcze nigdy mnie nie zawiodla a nagrywam na niej juz 2 lata na płytkach tdk filmy na dvd i to w duzych ilosciach, na verbatimach tez nie bylo problemu, a wiec warto zainwestowac w tą nagrywarke. Pozdrawiam

Edytowane przez andrzej_men

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi