weronica Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Mam problem z cdrw mam ja jakies pol roku, wszystko bylo ok nagryala a teraz nic wlaczam nero nagrywam i patrze stan bufora odczytu 100 % a poziom bufora nagrzwania nic!!! zero naewt nie jeden procent. Naped przy tym bardzo glosno kreci plytke pali sie lampka read i write. Wiecie co to moze byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 dma? moze tasma poszla? albo sie naprade zepsula.... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Sprawdz czy inne plytki nagrywa mogla sie zagrywarka popsuc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 mecze sie z ta nagrywarka i udalo mi sie wypalic jedna plytke ale chcialam druga wiec probowalam i nagralo sie 100 % ale w nero wyskoczyl taki komunikat: polecenie fiksacja nie bylo mozliwe i pomimo tego ze plyta niby sie nagrala to jak wkladam ja do cdromu nic nie ma na tej plytce. Proboje dalej wlaczam nero i patrze "informacja o nosniku" a tam nosnik jest pusty. Wiec proboje jeszcze raz na grac, a Nero wyskakuje ze nie ma miejsca na tej plytce. Podejrzewam ze moj cdrom nie widzi tego filmu, bo Nero nie zamknelo plytki. Czy mozna jakims programem zamknac plytke? I Co Znaczy "Fiksacja" ?? A moze ktos tez ma taki problemik z Lg Cdrw?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 odkrec prock i dopiero sprawdzaj co i jak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 MYsle podobnie jak Rosio-sprawdz na standartowej 133 :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 a jaśniej można?? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 downgradeuj procka -> powroc do ustawien nominalnych magistrali FSB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 le to trzeba bylo tak napoczatku :P tylko ze juz probowalam odkrecic proca i nic ! Moze ktos wie co to znaczy : Fiksacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 http://www.google.pl/search?q=fiksacja&ie=...859-2&hl=pl&lr= ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Akurat nic na ten temat nie znalazlam :( moze komus wyskoczyl podobny blad. Moze powinnam aspi driver'y zainstalowac , wiecie skad je ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Skopana nagrywarka... sproboj jeszcze tasmy przemienic... ale ja obstawiam za skopana nagrywarka... aha sproboj inny rodzaj plyty jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Plyty akurat nie maja znaczenia, tasmy sprawdzone. Ale jedna rzecz byla zle zrobiona: w aspi chceck bylo napisane ze drivery sa zle zainstalowane, zainstalowalam nowe i pokazuje ze sa ok, teraz tylko pozostaje mi sprawdzic czy nagrywa. Jesli nagrywara jest zepsuta to mozna ja naprawic? Czy trzeba wymienic? bo moja plomba gwarancyjna chyba jest przerwana :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ehhh to bedzie kiepsko jak plomba jest przerwana... ale sprawdz sticker. Poza tym... raczej nagrywarek sie nie naprawia (zalezy co jest zepsute) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...