Skocz do zawartości
weronica

problem z cdrw

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z cdrw mam ja jakies pol roku, wszystko bylo ok nagryala a teraz nic wlaczam nero nagrywam i patrze stan bufora odczytu 100 % a poziom bufora nagrzwania nic!!! zero naewt nie jeden procent. Naped przy tym bardzo glosno kreci plytke pali sie lampka read i write. Wiecie co to moze byc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mecze sie z ta nagrywarka i udalo mi sie wypalic jedna plytke ale chcialam druga wiec probowalam i nagralo sie 100 % ale w nero wyskoczyl taki komunikat: polecenie fiksacja nie bylo mozliwe i pomimo tego ze plyta niby sie nagrala to jak wkladam ja do cdromu nic nie ma na tej plytce. Proboje dalej wlaczam nero i patrze "informacja o nosniku" a tam nosnik jest pusty. Wiec proboje jeszcze raz na grac, a Nero wyskakuje ze nie ma miejsca na tej plytce. Podejrzewam ze moj cdrom nie widzi tego filmu, bo Nero nie zamknelo plytki. Czy mozna jakims programem zamknac plytke? I Co Znaczy "Fiksacja" ?? A moze ktos tez ma taki problemik z Lg Cdrw??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plyty akurat nie maja znaczenia, tasmy sprawdzone. Ale jedna rzecz byla zle zrobiona:

w aspi chceck bylo napisane ze drivery sa zle zainstalowane, zainstalowalam nowe i pokazuje ze sa ok, teraz tylko pozostaje mi sprawdzic czy nagrywa. Jesli nagrywara jest zepsuta to mozna ja naprawic? Czy trzeba wymienic? bo moja plomba gwarancyjna chyba jest przerwana :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...